Gözlemlediğim kadarıyla insanlar başkalarına akıl danışırken bir psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeye korkuyor. Yani sorunun varsa gider çözersin anlayamıyorum nedenini para demeyin lütfen pek çok ücretsiz yer var

Gözlemlediğim kadarıyla insanlar başkalarına akıl danışırken bir psikoloğa ya da psikiyatriye gitmeye korkuyor. Yani sorunun varsa gider çözersin anlayamıyorum nedenini para demeyin lütfen pek çok ücretsiz yer var
Paradan dolayı değil ama giderse deli etiketi yiyeceğini düşünüyor aslında özellikle şu devirde herkesin psikologa gitmesi gerektiğini düşünüyorum
Bende öyle
Aşksızlık krizinden psikolojim bozuk. Aşka kafayı bozunca, tek başıma arabayla sürat yapıyorum. Ekonomik nedenlerden psikoloğa/psikiyatriye gidemiyorum. Hiç olmasa, psikolog yerine aşk ilişkileri danışmanına gitmek isterdim; ama nereden bulacağımı bilemiyorum. Bunun için her ay İstanbul yollarına düşesim geliyor.
belediyelerin ücretsiz psikoloğu var
Çünkü toplumdan deli damgası yemekten korktukları için...
Cevap
9Cevap
Zor değil isteyen gitmesi lazım bence iyi olur
bu sitenin %97 si gitmeli fgıojcıollfjcıpsfjd
Evet dfdf
Bir kesim pahalılıktan gidemiyor diğer kesim de deli doktoru diye değerlendirdiğinden.
bence hepsi gitmeli
aynen
Zor gelmiyor sadece pahalı. Yoksa şimdiye kadar kanka olmuştuk
ücretsiz pek çok yer var
Derdini anlattıktan sonra, takma boş ver gitsin kral al bu cuvara yak diyen yerler mi? Evet biliyorum...
hayır saçmalama
Peki...
Kendilerine yediremiyorlar
bende öyle düşünüyorum
Randevu bulmak zor djdjdjdj
ne gerek var ki
Çözüm buldun mu
evet
Ne işine yaradı ne konuda
özel
Alışkanlıklardan vazgeçmek
Gitme, diplomadan başka bir şey değiller
aynen sen ne iş yapıyorsun
Borsa ile uğraşıyorum.
anlıyorum.
Beyin fonksiyonları bozuksa ruh ve sinir hastalıkları da şok vererek düzeltiyorlar, diğer türlü ben birini seviyorum o beni sevmiyor diye psikoloğ az gitmek aptallık, seni sevmeyfni sevme der sana
Ruh ve sinir hastalıklarında
ben 2 yıl gittim o dediğin başka bir olay
Dediklerim gerçekten ihtiyaç, tedavi şekli
Sorunun neydi?
özel
Çünkü şarlatanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?