Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Doz 1 ya da 2 ise ve 5 tane içtiysen zehirlenebilirsin hemde çok ciddi bir şekilde. Reçeteyi oku maximum doz yazar onda eğer aştiysan veya yakınsa bi acile git
0
18 Yorumla
Soran
1 yıl
Kutusu kayıp bu yüzden detay veremedim ilaç hakkında
Tanesi 50mg mı. Ben 100 sandim internette oyle okudum daha doğrusu. Ama sen yinede aşmışsin. Bak ilacın şakası olmaz zehirler öldürür fare gibi bayılır kalırsın. Doktora git acile git ambulans ara gidemiyorsan. Can riske atılmaz
yan etki olarak uyku hali başlar kalp atışların yavaşlar solunum sıkıntısına girip uyku apnesi tarzı sıkıntıya girebilirsin acile müracaat etmen gerekiyor
etkisi artmadan acile gitmelisin kendiydeyken hemen müracaat et sana tatlı uykuyla başlayan kötü sonuçlar doğurabilir ölmek mesele değil fakat yetersiz oksijene maruz kalıp kalıcı bir beyin hasarıyla yaşamını idame ettirmek zorunda kalmak da var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doz 1 ya da 2 ise ve 5 tane içtiysen zehirlenebilirsin hemde çok ciddi bir şekilde. Reçeteyi oku maximum doz yazar onda eğer aştiysan veya yakınsa bi acile git
Kutusu kayıp bu yüzden detay veremedim ilaç hakkında
Günlük max 2 diyor. Bence hızlı bir şekilde acile gidin bu işin şakası olmaz
Maximum doz 200 mg mış
Ben 250 aldım
1 tablet de 100mg olduğuna göre 2 tane oluyor işte. Bende oradan baktım
Tanesi 50mg mı. Ben 100 sandim internette oyle okudum daha doğrusu. Ama sen yinede aşmışsin. Bak ilacın şakası olmaz zehirler öldürür fare gibi bayılır kalırsın. Doktora git acile git ambulans ara gidemiyorsan. Can riske atılmaz
Lan doktora gitsene sorunun ne senin
Alooo doktora git şimdi bayılıcan
Lan ablaaaaaaaaaa
Doktora gitsene acile git acile. 122 ara 112
112 yi ara
Sakinn
Ölmedim daha
Lan ölücen ölücen ara 112 yi
Kendini ölümsüz falan mı sanıyorsun
İyiyim ve hastanede çok bir şey yapmadilar
Ne yaptılar
En azından gittin risk almaktan iyidir iyi olduğuna sevindim
direk hastaneye gitmelisin çok acil
yan etki olarak uyku hali başlar kalp atışların yavaşlar solunum sıkıntısına girip uyku apnesi tarzı sıkıntıya girebilirsin acile müracaat etmen gerekiyor
Sadece aşırı mide bulantım var bide çok az başım dönüyor
etkisi artmadan acile gitmelisin kendiydeyken hemen müracaat et sana tatlı uykuyla başlayan kötü sonuçlar doğurabilir ölmek mesele değil fakat yetersiz oksijene maruz kalıp kalıcı bir beyin hasarıyla yaşamını idame ettirmek zorunda kalmak da var
Acile gidiyorum ama bir şey soracağım
İntihar teşebbüsü diye geçmez dimi
karıştırdığını söyle
yanlışlıkla farklı ilaç zannedip tükettiğini falan ya da bi kabın içerisinde içerken 2 tane varmış görmeden bi anda içtim falan de
İyiyim geldim eve bu arada
geçmiş olsun ne oldu tedavi süreci nasıl geçti
Arkandan sela okunur ne olacak
sersemletir sadece
Neden içtin
Maaal olursun
Oldürmez