Psikoloğa gitmek?

Merhabalar ben Elif sizlere hayatımdaki bir şeyi anlatıcağım ve bana akıl vermenizi rica ediyorum ben kendimi bildim bileli babam bağırdığında bir şey olduğunda geceleri yorganım altına girip ağlarım o zamanlar küçüktüm küçük bir bağırıştan korkuyordum gerçi hâlâ öyle ama bu son 3 yıl içerisinde çok fazla arttı yani babam abimle o kadar çok kavga ediyor ki bir de emekli ve sürekli evde çalışmıyor anlayacağınız ve ben tatilde sürekli her sabah kalktığımda onu görüyorum bazı şeyler daha var ama anlatmak istemiyorum ailem ve arkadaşlarım bir de kendimle alakalı bir şey fark ettim ve bunun sağlıklı olmadığına karar verdim bir gün benim çalışma masam yatak odasında işte bir şeyle uğraşıyorum annem de uyumaya hazırlanıyor neyse o yatağına geçti ben de artık çok boğulmuştum geceleri sürekli ağlıyordum sabah babamı görmek daha da bir işkence gibi geliyor anneme birden sana bir şey söyleyeceğim dedim ve ben psikoloğa gitmek istiyorum dedim annem de şaşırdı ne oldu diye sürekli sormaya başladı anlat bana cozum bulalım dedi normalde her şeyi anlatırdım ama anlatmak istemiyordum bir psikoloğun bana iyi geleceğini düşünüyorum işte anneme bir şey söylemedim ve annem uyudu ertesi gün bir şey olmamış gibi davrandı ve yaklaşık 1 aydır bu böyle ben hiçbir şey söyleyemiyorum cesaret ettim bir kere ve bir daha edemiyorum ne yapmam gerekiyor ayrıca psikoloğa gitmek sicile de işliyormuş ne yapmam konusunda çok kararsızım bana bir akıl verin lütfen

Psikoloğa gitmek?