Bir olay duydum. Çok iyi bir hastaneye ait bir doktorun yaptığı şeyi duyduğumda kimseye güven olmayacağını öğrenmiş olduk. Ne yaptığını maalesef söyleyemem. Ama bence hasta doktor ilişkisinden öteye durum ne olursa olsun gitmeyin. Tavsiyem o yönde.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelleme yapıyorsun. Mükemmel doktorlarımız var ve hepsine güveniyoruz. Çürük elma her işte olur.
Bu sitede de doktorculuk oynayan çok kişi var.
Doktorculuk oynayan var mıdır yok mudur bilmem ama önyargı oluşmuş sende o net :D
Kibarlık yapınca ben doktorum havalarına giren tipleri görmekten nefret ettim. Kendi alanında çalıştıkları kişileri bile küçük görüyorlar.
Egolu doktorlar var ya onlar doğru :D hastayı küçük görenlerde var :D
Hastayı geç hemşireleri it gibi azarlıyor bazıları. Ulan 2 sene fazla okuyunca g*tleri kalkıyor. O hemşireler olmasa doktorlar tek başına bir şey yapamaz. Onlara muhtaçlar.
Sen hemşire misin
Hayır ama gözümün önünde hemşireyi azarlayan çok insan gördüm. Onların haline dayanamıyorum
Bir şey olsa doktordan bilirler belki onun korkusu vardır bilemiyorum
Ya yok onunla alakası. Öylesine yapanları diyorum
Biz de çok meraklıydık zaten keşke millet hasta olup gelse de bizi uğraştırsa diye.
Sizin bu burnu havada havalarınız da ayrı bir olay.
Hakkımızı savununca burnu havada oluyoruz ya. Siz karşınızda el pençe divan duran insan istiyorsunuz. Bir savcıya polise havanız geçmiyor, yemiyor çünkü.
Kimseye el pençe dur diyen olmadı. Hastaları aşağılayarak konuşan çok doktor var. Medeni gibi davranmayı el pençe gibi durmaya benzetiyorsan belli ki hala bir şeyleri öğrenemedin. Kimseye ezik gibi dur demedik. İnsan gibi davranmayı bilmeyen çok insan var.
Varsayımlara dayanarak konuşuyorsun. Şu soruyu bile kafandan uydurup uydurmadığın belli değil. İnsanları doktorlara karşı kin ve düşmanlığa tahrik ediyorsun, TCK 216 gereği bu suçtur haberin olsun.
Tamam soruyu şikayet et kaldırılsın. Ama ben sadece başıma gelen kötü bir şey yüzünden bu soruyu sordum
Ve 2 oldu.
Herkesi genellemen doğru değil.
Genelleme yapmadım sadece. Ayrıca dediğimde kötü bir şey yok. Hasta doktor ilişkisinden öteye gitmekte yasak. Bazı bunu bilmeyen insanlar sevgili olmaya çalışıyor. Lafım onlara.
Ayrıca bu sitede eğer kanıtımı silmediysem doktorun birisi reçete olmadan insanlara ilaç öneriyor. Bu ne kadar doğru sence?
Hmm evet doğru hipokrat ilkesini çiğneyenler maalesef ki var onlarla mücadele etmek herkesin görevi diğer doktorlar da dahil buna.
Birde gelmiş kendisi yargı dağıtıyor
Reçete gerektirmeyen bir ilaç ise olabilir, reçete isteyen bir ilaçsa doktora yönlendirmesi gerekir.
Reçete istemeyen bir ilaç bile olsa ya o ilaç karşı tarafın bir yerine zarar verirse? Hasta bilmeden kullanırsa? Doktor diye güvenir gider alır. Her ilaç kafaya göre kullanılmaz. Vitamin dahi olsa tavsiye edemez.
Ne kadar riskli bir durum.
Yan etkisi olmayan ilaçların tavsiye edilmesinin yasal bir kısıtlaması yok, ayrıca ilaçların zaten prospektusunun hasta tarafından okunması zorunludur. Yan etki potansiyeli olan ilaçlar zaten reçetesiz satılmıyor.
Peki bekle eğer silmediysem. Bu arada doktor musun sen ilacı ona göre söyleyeceğim
Daha olmadım öğrenciyim ama internetten ilaç tavsiyesi yapmayı doğru bulmuyorum. Doktorla bizzat görüşerek yapılmalı.
Doğum kontrol hapı öylesine tavsiye edilir mi
Hele de bazıları kalbe zarar veriyorsa? Kist için. İ
Hayır edilmez.
Siteden birisi tavsiye ediyor işte. Şimdi ben haksız mıyım bu durumda. Mesleğini karı kız tavlamak için kötüye kullanıyor. Haksız mıyım. Siteye şikayet ettim hala site hesabını silmedi bu kişinin.
Haklısın evet, gerçi o kişinin doktor olduğu bile şüpheli. Kadın doğum hapları genelde tavsiye edilmez.
Birde gelmiş burada yargı dağıtmış. Sildim görüşünü çakma doktorun.
Kızlar da hep doktor peşinde be 😁 doktorun yaptığı nedir biliyorum oda hatalı dır
Kızlar enayi çünkü. Beyaz yaka olsun, zengin olsun diye diye kişiliklerini satıyorlar.
Bir insanı tanımadan doktor diye hemen yapışıyorlar.
Hahaha bunu yazan bir karşı cins mi hayret 😄
Özellikle bu sitede biri var konu dışı. Doktor olmuş ama insan olamamış. Doktorluğunu kötüye kullanıyor. Kızları tavlamak için doktorluğunu kullanıyor. Nasıl olsa biliyor adam olmadığını. Bari meslek ile yapayım diyor.
Hahaha doktor mu sadece hemşireler de öyle aşırı iticiler😅😅 hemşire sin sen abartma yani 😂😂
Hemşire değilim. Ama onlara haksızlık yapılıyor. Gözümün önünde it gibi kaç tane hemşire azarladılar. Onlardan 2 sene fazla okudu diye bu küçümsemek nedir yani. Onu da bir ana doğurdu seni de. Bu küçümser gibi haller nedir
Hayır ben havalı dünyayı ben yarattım havasında olanlara diyorum kaldı ki heidi doktor peşinde 1 tane insan evladı tanisaydim belli tavrım değişirdi
Ya bir şey söyleyim mi şu mesleğim var diye kendini adamdan sayanlardan nefret ediyorum.
Senle çok benziyoruz sanırım aynı şekilde bende
Hastaysan beni çok iyi anlarsın
Hastayım evet geçmiş olsun :(
Genellemeyin insanları lütfen
Maalesef en güvenilen bir insanın yaptığını gördüm. Genelleme yaparım çünkü artık güvenmiyorum. Doktoruz diye de burunlarının havada olmasını işin içine katmadım
Tecavüz
Hayır
Ney peki
Diyemem maalesef.
Sebep organ mafyası mı
Yok deve
Ne o zaman
Off neyse ne boş ver. Pişman oldum zaten sorduğuma. Bu sitede de bir doktor var siteye şikayet ettim ilgilenmedi.
Taciz mi tecavüz mü?
Hiçbiri değil
Böbreğini mi çalmış?
Söyleyemem burada.
ee ne olabilir ki?
Odasına kamare koymuştur, parasını çalmıştır, dolandırmıştır, kobay olarak kullanmıştır
Keşke bunlar olsaydı. Basit olurdu.
Haha 😄😄 kafa buluyorsun sen burada.
Hayır. Neyse ya konuyu kapatın.
Pişman oldum sorduğuma. İnsanlar içine atıp susmalı. Onu anladım.
Sustukça sorunlar çözülmez. Burada ortaya belirsiz bir iddia atarak bir yere varamazsın
İddia atmadım. Neyse ya salla gitsin
Sallaaaaa