bir bucuk senedir 2 tane 20lik dis var ve bir tanesi duz ama sıkıstiriyor ikincisi ise yatay yatmis cok zor durumdayim surekli agri ve ozellikle her samiye dis sizlamam var diye geneld ise gittim 2 side alinacak deyip cene cerrahiye sevk etti ama bur haftadir randevu yok ve 182 11 eylulden 13 eylilule atti randevuyu alamadim ama ve dis sizlamam beni cok zorluyor hic birsey yiyemiyorum konustukca daha da artiyor bu durim nasil gececek ara ara da agru var ( agri kesici yasak )
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sen o dişini çektirmezsen azı dişini kaybedeceksin
Doktora gittim ve cene cerrahiye git dedi ama 2 haftadir randevu yok ve 2 hafta daha yok gibi gecici cozum icin yazdim ozele gittim 1 ay once agrirsa agri kesici ic dedi ve ben cekmem deyip gonderdi rontgene bile gerek duymadi
valla aynısın başıma geldiği için söylüyorum yatay yirmiliklerin çekilmesi lazım.. normal dişçilerde çekiyor ama işin ehliyse ben normal dişçiye çektirdim hiçbir şey olmamıştı gayet güzel çekmişti yani
evet isi ehli ise yapardi ama genel dis ben cekmiyorum dedi cerrahiye sevk etti o da profesor ama ramdevu yok aslinda gittigim dis hekimide isinde cok iyisi ama 2 tane odlugu icin cekmem dedi
yani dayanılmaz ağrın varsa tek önerim elini çabuk tut çünkü 20 lik dişin azı dişini çürütmesi çok kısa sürüyor maalesef geçmiş olsun
Çektir kurtul diyecem ama çok zor çekimi
ramdevu yok ki cene cerrahina 2 haftadir bekliyorum ama 2 tane birden cekilcek sanirim cok mu zor ya korkuyorum da ama mecburum da cok fazla sizlama agri var
Eğer doktor iyi ise 10-15 dk halleder ama acemi ise inan 2-3 saat ya da daha fazla sürer önce iyi bir doktor bul eğer devletde iyi doktor bulamazsan kesinlikle özelde iyi doktor bul o 20 dişler çok sıkıntı çekerken ağız yarası yapar acemi doktor
Devlette profesor var cogu yerde calismis ve universetelerde calismis ozele gittimde kovuldum ya 😅
Özelde nie kovuldun onu anlamadim 😅
Ozele gitim hani agri sizlamam var duramiyorum diye 2 3 ay once ama iltihap da vardi doktora dedim disteki iltihabi goremezsin dedi halbuki net gorunuyordu yalan soyluyorsun dedi ve agriyor dedim birsey olmaz agri kesici al dedi antibiyotik icin de yuzun sismesi lazim dedi bana resmen 2. kez gidince niye geliyon dedi gelme dedim ben san dedi 1 sene sonra tekrar gel ama galiba cekilmez dedi 2 taneydi cekmedi iste kovuldim sebebide kiyamiyormus dislere 😅
Gargara yap
Tesekkur ederim
Çok geçmiş olsun ama ihmal etme
randevu yok iste 13 eylule belki acilir dediler devlette 1 tane cene cerrah doktoru vsr yetismiyor
Zorla özele yönlendiriyorlar işte
ozele gittim ve ben bunu cekmem dedi agriyor dedim normal o agri kesici al dedi ve iltihap var dedigimde yalan soyluyorsun dedi paramla rezil oldum duramayinca tekrar gittim kovar gibi neden geliyorsun ben sana gelme demedim mi dedi bir sene bekle belki cekilir ama ben cekmem dedi
Neden çekmediğini söylemedi mi
kiyamam dedi benim can cekistigimi gormuyor galiba orada
Kıyamıyor mu 😀
Evet 20lik disleri cekmiyor curudugunde ise kanal tedavisi ya da dolgu yapiyor cek iste diger disleri sıkıstiriyor ama yinede cekmiyor 😅
O dişçi değil galiba
disci ama kendisinin haberi var mi bilmiyorum zaten bir daha gitmedim devlet daha iyi yemin ederim ilgisi bile fazla ya ozelden sogudum
Ben devlete hiç gitmedim hep özelde yaptırdım devlette sıra bulmak mucize
evet mucize gibi birsey 1.5 senedir ameliyat gunu bekledim simdide 2025 e attilar 😅
25 30 bin istedi ameliyata nasil vereyim iste bekliyoruz sirayi devlette
Buldun ya sesini çıkarma ben röntgen için 7 ay bekledim 🤣
Endoskopi olmak icin sira verdiler 1 hafta sonraya hayret ettim sasirdim ama rontgen icin 7 ay ne devlette polikinlikte doktor rontgen cektir diyor ama acilde diyor 2 saatte sira geliyor polikinlikler bile acile ginderiyor mr da bile 😅
her şey perişan olmuş memlekette