s yorum yapmayın.
küçükken büyük olursa benler (et beni değil) yaş ilerledikçe küçülüyormuş bu doğru mu ?
küçükken büyük olursa benler (et beni değil) yaş ilerledikçe küçülüyormuş bu doğru mu ?
benler genetik olduğu için kişiden kişiye değişiklik gösterir bence. ben haritası çıkarıyor doktorlar ona göre gelişimini gerilemesini izleyebiliyorlar. bazılarıda tehlikeli ama küçülmeden cok büyüdüklerine şahit oldum ben.
ya şimdi benim dudağmn kenarnda var. küçkken daha büyüktü. şimdi ise normal ne büyük ne küçük zamanla küçülüyor gibime geliyor.
bilemiyorum ama küçlmeyi farkedn arkdşlarmda sölüyor. normal şuan cok yakştranda var ama tek korkum ilerde büyümesi :/
peki ilerde büyümeyi görürsem hemen doktora başvurucam sağol :)
:):):):))))))) küçük ken büyük olan büyüdükçe küçülür DOĞRU neden ? vücudun büyüdüğü sen küçükken büyük olan ben küçülmeye başlar. aslında vücut büyüğdüğü için o küçülür
tamam mı ?
yanlış belki oran olarak küçülüyordur.zaten büyük bir ben varsa doktora gitmen en temizi olur ki kanserleşme riski yüksek
Cevap
6Cevap
Gizli burada Ali, Veli, Ayşe' ye kalacaksan işin yaş. Yerinde olsam doktora sorardım.
bağışıklık sistemin gelişirse küçülür.
. . . . . . . . . . . ...
Eeee bu tehditte yeni çıktı boş yazdım engelle
Boş yorum yaptım.
yalan söylüyorsun..
ok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar