1 ay önce ev tadilatımız vardı sürekli temizlik falan yapardık ama toza toprağa çok girmedim. 1 aydır, hatta belki daha fazla oldu gözlerimin içi bazen aşırı kan topluyor o zamanlar yorgunluk uykusuzluk diye geçiştirdim ama şimdide sürekli sulanıp etrafı morarıyor. Toz kaçmıştır diye düşündüm ama yukarda belirttiğim gibi toza toprağa girmedim tadilat sırasında evde durmadık. Hastaneye de bir türlü randevu düşüremiyorum ya kaldım böyle. Sabahları uyanınca gözümü çapaktan açamıyorum (özür dilerim bunu söylediğim için) ama gittikçe kötüleşiyor ve bulanık görüyorum sürekli neden olabilir?
Bu dediklerimi zararsız şeyler. Sen göz temizleme damlası kullanacaksın. Gözünü temizler. Bu dediklerim gözündeki mikrobu dışarıya çıkarır. Ben kullanıyorum böyle durum oldukça.
Sen bildiğin halde bana soruyorsun reis. Lens kullanıyorsan , lensi çıkardıktan sonra göz temizleme damlası kullanabilirsin tabiki. Ama kremi kullanman için göz doktoruna başvurmalısın
Ya ben de aynı senin gibiyim kendime bakınca öyle çok kusur buluyorum ki... Sen diyene kadar hiç öyle dikkatli bakmadım ama bakınca da kusurluk bir şey göremedim, hiç takılma böyle şeylere 🩷 çapakların için poşet yeşil çay alıp sıcak suda bekletip gözlerine pansuman yapmayı denebilirsin umarım tez zamanda düzelir
Bu arada teramisin göz merhemi kullan bi de eczaneden göz damlası iste kaşıntı için günde üç kere kullan iyi gelir doktora gidene kadar. Doktor bunları veriyor zaten genelde