Merhaba tomografi üst ilaçlı cekilcek nasıl oluyor damardan o ile başlayan ilaç verilcekmis galiba aç mi gitmem lazım biri yazsın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende ilacli oldum ac olman gerekiyor maalesef damardan ialc veriliyor ama cok ates yapiyor her uerin yaniyor resmen bende cok cektim tomogrofiden cikinca 1 gun boyunca bol su ic ilaci atman gereliyor vucuttan ve dus alman lazim
Nasıl oldunuz peki nasıl geçiyor bir de ben ortapedik engelim var serebral palsi kas hastası bişey olmaz dimi bir de kabızlık olunca bişey olur mu
Bı etkisi felan oldu mu bende gaz kabızlık şişkinlik safra asidi fazlalığı dedi endeskopi olmuştum ince bağırsaktan biopsi parça aldılar daha sonucu çıkmadan tomografi istediler
Sana başka bi etki etti mi midede felan bı de kabizken girilse bişey olur mu
cok hafif mide bulantisi oluyor ama korkma ben ozaman oyle birseyim yoktu mide falan rahatsizligim yoktu kabiz san falan korkma etkilemez sonucu bende de 5 aydir endoskopi sonucunda kronik gastrit ve ince bagirsak girisinde iltihap var cok zor geciyor allah kolaylik versin gecmis olsun yarim saat surdu bende tum vucut etki olarak sadece tomogrofi esnasinda ates ve heryerin yaniyor hafif midem bulanmisti bende ama heemn geciyor
Aç mi gitmem gerekiyo acaba aç yazmış ama
Peki sonra ne yapmam lazım çıktıktan sonra beslenme içme felan
evet ac olman gerekiyor ciktiktan sonra ise bolca su ic ilaci vucuttan atman gerekir beslenme normal ya oyle diyet falan yok normal herseyi yiyebilirsin ama ilk cikinca mide bulanacagi icin hafif tuzlu seyler yemelisin
Teşekkür ederim
İnşallah bişey olmaz
yok nolcak bundanda korkma ya cesaretlisin sen basaricaksin ben bile 12 yasimda girdim birsey olmadi sadece cekim esmasinda vucutta ates oluyor ama geciyor hemen
Teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻🙂
Bugun 1 buçukta giricem sabahları mide koruyucu kullanıyorum ama şimdi kullanmadan yesem boğazıma asit geliyo onun içinde şurup kullanıyorum ne yapmam lazım hiç yemeden nasıl durcam 🙄
idare et 1 gun sonra kullanirsin
Açlık istiyorlar diye biliyorum, en garantisi hastanenin tomografi kısmını ara, kaç saat açlık gerekiyor söylerler, burdan yanlış bilgi ile gitme
Öğlen 1 buçuk 2 gibi hiç yemezsem kötü olmaz mi
Belli bir süre istiyorlar diye biliyorum, durduk yere fazla aç birakma kendini, en güzeli çekecek yeri srsmak, yardımcı olurlar oradan
Aç gelin yazmışlar bana da öyle dedi ama o saatte kadar da aç nasıl olucak
Çok az da olsa yerim ama korkuyorum da hiç tomografi cekilmedim
Bence sabretmeye calisin, tabi kan şekeriniz düşüp de bayılacak gibi bir durum olacaksa sabah erken saatte çok hafif atistirin veya şekerli bir şey yiyin, ama çekim saatine yakın zamanda yapmayın bunu
Öyle yaparım siz oldunuz mu tomografi
Ben çok önce çekindim ama eşim için gitmiştik açlık istemişlerdi
Yok neden aç gidicen
net goruntu olmuyor ac olman lazim
@SelenAksoy06 bilmiyordum öyle gitsin o zaman