benim için önemli bir soru sormak istiyorum. 10 yaşında bir erkek kardeşim var, vücut ölçüleri orantılı ancak 10 yaşında değil de 7-8 yaşındaki bir erkek çocuğu ile aynı cüssede. bu durum küçüklüğünden beri bu şekilde devam ediyor ve çok garip gözükmese de arkadaşlarından genel olarak boyu hep kısa. annemle gerçekten çok üzülüyoruz ve doktora gösterip ancak o şekilde tedavi vs. ile düzelebileceğinin buna ihtiyaç olduğunun farkındayız ama babam biraz sert köşeli biri ve kötülüğünü istemese de kardeşimin bu konuda eksiği olmadığını, ona bu şekilde boyunun kısa olduğunu, bu gibi düşünceleri aşılamamamız gerektiğini düşünüyor ve bunun için tedavi almasını kabul etmiyor. yine aynı şekilde yüzme vs. sporlar için de kurslara göndermek istemiyor kendimiz pratik yapıyoruz ya da özel okula gidiyor orada öğreniyor ama müstakil olarak bir sporun eğitimine de yoğunlaşıp alma şansı da yok maalesef. hep ders çalışıyor… annem yemek konusunda çok takıntılı beslenmesine çok özen gösteriyor ama bir türlü kilo da alamıyor, hem hiç iştahı yok hem de çok hareketli gün içinde sürekli etrafta koşturuyor ondan dolayı da olabilir.
her neyse sorum şu; bu konuda tecrübesi olan ya da bilgi sahibi olanlara sormak istiyorum, tıbbi tedavi şansımız maalesef yok o yüzden kimyasal madde vs. bunları kastetmiyorum o konuda çok rahat olamayız ama doğal yollarla bunu çözebileceğimiz kesine yakın etkili bir deva derman ilaç var mıdır? akıl akıldan üstündür belki bir yolu vardır biz denememişizdir desteklerinizi umut ediyorum canlarım 🙏 şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer