Boyum 2.33 anlık kilomda 210
2.33 boy 210 kiloyum tartıda rekor kilom 315 diyetle 210 a kadar indim ama vücudumda sarkmalar aşırı var size göre benden basketbol cu olur mu yaş 19
Boyun genetik birde çocukken basketbol oynadım hastane ölçümü tam 2.33 bu saatten sonra basketbolcu olabilir miyim kilom 210 ama?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağırlık ölçüsü lbs mi?
Hayır kg
Neden sen kaç kilosun şu an 210 kiloyu. Tartıda 315-335 arasıydım bir dönem
Ben 100 civarıyım 1.86 boy ile. Bana oldukça fazla geldi ölçüler. Sağlıklı hareket edebiliyor musun?
Evet
Sen cidden 100 kilomusun tam olarak kilon kaç
Evetde zayıfları çok kıskanıyorum senin kilondaki insanları çok kıskanıyorum mesela bende 2.33 boy 210 kiloyum şu an az önce tartıldım 229 olmuşum 2 aydır tartılmıyordum biraz almışım ama ben 315 kilodan düştüm bu kiloya
100 kilo kişileri çok kıskanıyorum sende büyük ihtimalle 60 kilo kişileri kıskanırsın bende deri sarkması oldu birde baya 315 den 220 lere düşünce 100 kilo verdim toplamda
Sporcu olmak için yeterli azim ile başarabilirsin diye umuyorum. Yeteneğin de varsa boy avantajını kullanarak iyi bir noktaya gelebilirsin.
Sende kilo vermek istiyormusun ve nasıl vericeksin deri sarkması olur diye korkuyormusun deri sarkması hiç olmadan 20-25 kilo nasıl kaç ayda verebilirsin yöntemin var mı
Kimseyi kıskanmayan gerek yok. Kendinle barışık ve azimli ol. Uzman desteği alarak kas kaybetmeden zayıflamaya çalış. Vücut sarkması ise deri alma operasyonu ile halledilir. Aşırı yüksek kilolardan düştüğün zaman bu çok normal. 315kg dan düşme azmini şimdi daha iyisi için kullan. Başarabilirsin.
Tamam sen 20-30 kilo versen sende deri sarkması olur mu peki olmazmı reis merak ettim sen şanslısın bence sende olmaz
Benim kilom 100-105 arası geziniyor ama deri sarkması gibi bir problemim yok. Deri sarkmasını problem etmeden sağlıklı bir kiloya düş. Mutlaka uzman desteği al. Deri sarkması halledilebilir bir mevzu.
315 kiloyken boyum 2.33 tü yine ama insanlar 2.28 sin Max sallama diyorlardı kilodan dolayı kambur duruyor dum Hafif 100 kilo verip 210 kilo olunca insanlar 2.49 varsın 2.33 ten bile fazla duruyon diyorlar şu an zayıflayınca daha uzun görünüyorum
Bu arada senin kilon tam olarak kaç ve tartıda sen Max kaçı gördün
Deri sarkması şu an zaten olmaması sende normal deri sarkması kilo verince olan bir durum mesela sen 20-30 kilo verirsen deri sarkması olabilir ama bunu spor yaparak kardiyo ile ve sürece dayalı uzun verirsen olmaz sen deri sarkması olmadan 30 kilo kaç ayda verebilirsin?
Öyle aşırı bir kilo artışım olmadı. Uzun süredir 115 civarı gezinirken şu an 105 arasına indim. Diyete devam ediyorum.
Ben 100-105 kilo insanları kıskanıyorum yalan yok bana göre aşırı zayıfsın sen kaç kilo insanları kıskanıyorsun 100 kilo altımı yoksa 63 kilo kişilermi
Ama yalan yok 3 basamaklı kilo olmak kötü 99 da bile şans var 100 de yok öyle diyim 2 basamaklı kilolar daha iyi bence
30 kilo vermek için benim için gereksiz bir durum. 90 kg benim için ideal. Kas alarak yağ yakıp 90 kilo civarı kalmayı planlıyorum. Şu anda ağırlık kaldırmam yasak olduğu için bir dönem sadece diyet ile gitmek zorundayım.
kilon az yine benim dünyamda normal insan kilosu 160 dan başlıyor bende çok kiloluyum zaten ama kilonu sen hiç göstermiyorsun profil fotosundaki kişi senden 75 kilo derim Max ya da 65
Ağırlık kaldırmanız neden yasak
90 ideal olur evet senin için bende 2.33 boy 210-230 kilo arasıyım
180 bence bana uygun olur boya göre kas oranını arttırsam
Ben kendime barışık bir insanım. Kimseyi de kıskanmıyorum. Çünkü azimli olduğum takdirde arzu edeceğimi bir vücuda sahip olacağımı biliyorum. Senin de bunu başaracağını biliyorum. Daha önce 100 kg bereye bunu kendine ispatladın. Sadece inanarak kendi kasmanında en iyi vucudu elde etmek senin elinde.
Ufak bir operasyon geçirdiğim için ağırlık kaldırmamam gerekiyor. Sana sağlıklı günler diliyorum kardeşim.
Teşekkürler iyi birisiniz gerçekten
Rica ederim. Bu, sizin güzel görüşünüz kardeşim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!