Güncellemeler
1 yıl
Gençler lütfen düzgün vevap verin ya
Gençler klimanın önünde terli terli yarı çıplak yatıyorum ve şu an omuzlarım ağrıyor çenem ağzımı açamıyorum halsizlik var üstümde sırtım ağrıyor ve yanıyor normal mi lütfen cevap verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha fazla çarpmadan kalkmanı öneririm yoksa sonu iyi değil
Jdkdkdkdksks sence normal bu belirtiler ya yoksa başka bir şey mi
Yok yok gayet normal, bende yüzüm acayip şişmiş gibi hissediyorum bi süre önünde durunca hâl falan kalmıyor insanda
Yav her şey iyi de ağzımı açamıyorum çenem kasildi ağzımı açtıkça kulağıma vuruyor mutantmi oluyorum jcjxjxjxjz
Devam eder dönüşürsen de haber ver hazırlık yapayım bari dışarı falan çıkmam bwjxkw Kalktın mı önünden? Al bi çarşaf ört üstüne ısınırsan iyi gelir
şu an klima önünde değilim disari çıktım eve geldim birden kafam taş gibi ağır oldu atesin çıktı falan dünden beri ağzımı açamıyorum saatlerce klima karşısında durmuyorum en duauk ayar fan yüksek az az sıklıkla duruyorum ondan sanırım ama bilmiyorum ya klima bu kadar ağır etki eder mi yardımın için sağol iyi akşamlar
tabii ki klimanın çarpması bu klima çarpması çok şiddetli olur dikkatli olun
Evet ya sırtım yanıyor bildiğin güneş yanığı gibi of. :(
güneş yanığı ne alaka
Sırtım yanıyor bildiğin l ondan dedim tabi klima karşısında en dusuk ayar fani full yarı çıplak terli terli yattım ondan mıdır örnek verdim yani güneş yanığı gibi yanıyor kaslarım ağrıyor
kas gevşeti ile ovdur ardından sıcak havlu koy oraya
Sence normal mi yoksa başka bit şey mi
bi hafta çekersin sonra geçer
Normal bir şey mi yani onu soruyorum ve sonra cevanin için hayırlı geceler 🥰
normal klima altında uyuyunca 😃
Peki sağol senin başına geldi mi of ya hiç halim yok :(
çok geldi bu yıl bi kez ama hala bazen sırtım ağrıyor bu sebeple klima çarpması felakettir özellikle karşısında uyuyakalmak
Yok uyumadım hiç ama felaket babaannem hep derdi de ben kaale almazdım ah babaannem hep konuda haklı siyasi konularda dışında tabi 😅
Osurabiliyo musun peki
Ne alaka la duzgunceval ver