Sağlık Tellerimi çıkardım bütün dişlerim çürümüş 😭? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çok bunalımdayım bi yere çıkmak istemiyorum düzelmez mi bu dişler artik sizce Tellerimi çıkardım bütün dişlerim çürümüş 😭? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Düzenli fırçalamadığın için olabilir.. bence dişçiye git direk. 0 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Düzenli fırçalamadığın için çürümüş, dolgu yaptırabilirsin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sarı mi duruyor çok Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl Evet bence kötü bir görüntü Yorumla Soran 1 yıl Ya arkadaşlarımla çıkacağim rahatsız oluyorum aldım randevu 2hafta sonraya verdi Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Tedaviis basit oluyo beş snee dayandın bi iki ay daha dayan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu sarı duruyor Yorumla aaaenes 1 yıl Evet ama sürekli temizlesen bi iki ay hiçbişeyin kalmıycak profesyonel olarakta bi dentistten destek al Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Çok masraflı bir yol görüyorum. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sence dişlerim önde mi Yorumla Devoxer 1 yıl Hayır fakat bu çürükler için dişçiye git. Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı. Doktorun ne dedi bu duruma 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Oh olsun düzenli gelmedin dedi Yorumla _Expendable 1 yıl Kafa atsaydin Yorumla Soran 1 yıl arkadaşlarımla çıkacağim rahatsız oluyorum aldım randevu 2hafta sonraya verdi kafayi yiyorum dişlerimden Yorumla _Expendable 1 yıl Bişe olmaz düzelir yapılır yani Yorumla Soran 1 yıl Çok mu sarı duruyor şu an Yorumla _Expendable 1 yıl Kahve çay sigara içme oda düzelir çokta sarı değil Yorumla
alttantire19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Neden böyle olduki bakımını mı yapmadın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 senedir tel vardı dişlerimi mahvetmiş fırçaliyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum Yorumla alttantire19 1 yıl Bu işte bi iş var taktırdığın doktora bi danış Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 310 cevap paylaştı. Bende de az çürük olmuştu.Dolgu yapıldı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Neden böyle olmuş ki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 5 senedir tel vardı dişlerimi mahvetmiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç yaşındasın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 21 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diş temizliğine dikkat et ve dişçiye git bi an önce Yorumla Soran 1 yıl Benim kadar dişlerini fırçalayan yoktur çok kahve kola içen biriyim telliyken renklenme oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun tatlım Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Napıyon Yorumla
Trakyalp89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Düzelir ama dolgu masrafı vb 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Parasal açidan Sıkıntı yok çok mu sarı duruyor Yorumla Trakyalp89 1 yıl Diş temizliği ve dolgu yaparlar kanka. Yorumla
kirazzcicegiii_ Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Hiç mi fırçalamadın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Fırçalamaktan kas yaptım hemde Yorumla kirazzcicegiii_ 1 yıl Neden böyle oldu ki Yorumla Soran 1 yıl Sence şekli bozuk mu dişimin Yorumla kirazzcicegiii_ 1 yıl Düzgün kötü değil ama 5 yıl nasıl dayandın ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolgu lzım 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sence şekli bozuk mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Nesi bozuk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dikkatli bakarsan simetrik değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dişlerde kayma olmuş muhtemelen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya da yanlış tedavi uygulanmış Yorumla Soran 1 yıl Sence dişleklik var mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Düzenli fırçalamadığın için olabilir.. bence dişçiye git direk.
Düzenli fırçalamadığın için çürümüş, dolgu yaptırabilirsin
Sarı mi duruyor çok
Evet bence kötü bir görüntü
Ya arkadaşlarımla çıkacağim rahatsız oluyorum aldım randevu 2hafta sonraya verdi
Tedaviis basit oluyo beş snee dayandın bi iki ay daha dayan
Çok mu sarı duruyor
Evet ama sürekli temizlesen bi iki ay hiçbişeyin kalmıycak profesyonel olarakta bi dentistten destek al
Çok masraflı bir yol görüyorum.
Sence dişlerim önde mi
Hayır fakat bu çürükler için dişçiye git.
Doktorun ne dedi bu duruma
Oh olsun düzenli gelmedin dedi
Kafa atsaydin
arkadaşlarımla çıkacağim rahatsız oluyorum aldım randevu 2hafta sonraya verdi kafayi yiyorum dişlerimden
Bişe olmaz düzelir yapılır yani
Çok mu sarı duruyor şu an
Kahve çay sigara içme oda düzelir çokta sarı değil
Neden böyle olduki bakımını mı yapmadın
5 senedir tel vardı dişlerimi mahvetmiş fırçaliyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum
Bu işte bi iş var taktırdığın doktora bi danış
Bende de az çürük olmuştu.
Dolgu yapıldı.
Farklı yöntemlerle fırçalayın derim
Neden böyle olmuş ki
5 senedir tel vardı dişlerimi mahvetmiş
Kaç yaşındasın
21
Diş temizliğine dikkat et ve dişçiye git bi an önce
Benim kadar dişlerini fırçalayan yoktur çok kahve kola içen biriyim telliyken renklenme oldu
Anladım
Geçmiş olsun tatlım
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Napıyon
Düzelir ama dolgu masrafı vb
Parasal açidan Sıkıntı yok çok mu sarı duruyor
Diş temizliği ve dolgu yaparlar kanka.
öğkkkkk
Hiç mi fırçalamadın
Fırçalamaktan kas yaptım hemde
Neden böyle oldu ki