Sağlık Uykuyu en iyi ne açar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kahve mi duş mu Güncellemeler1 yıl Bu soruyu bile nasıl farklı yöne çekebiliyorsunuz ya hayret gerçekten Uykuyu en iyi ne açar? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sitedeki erkeklerin yorumlarını görünce onların adına utanıyorum ya.. Duş açıyor bence 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen. Çok normal bir soru sordum aslında. Sadece uyku açıp ders çalışmak istiyordum ahdhja nasıl farklı yöne çekiliyor anlayamadım
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. Duş iyi gelir 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 337 cevap paylaştı. Kahve içip soğuk suyla elini yüzünü yıka. 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Verim sana sütlü kahve ama sütü benden 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben sütlü sevmiyorum. Teşekkür ederim yıne de Yorumla k1ssee 1 yıl Seversin tuzlu süt Yorumla
herseyibiliyom Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Soğuk duş. 1 1 Yorumla Kutay1919 1 yıl @herseyibiliyomdus Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 838 cevap paylaştı. Hareket 1 0 Yorumla
furkan65422 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Duşşşş 1 11 Yorumla furkan65422 1 yıl Yatıyonmu hala Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla furkan65422 1 yıl Aynı bende iyi güreşelim mi açılırız😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Güreş mi ne güreşi Yorumla furkan65422 1 yıl Yağlı Yorumla furkan65422 1 yıl 😂😂 Yorumla furkan65422 1 yıl Yastık savaşı da olur Yorumla Soran 1 yıl Sevmem yapış yapış Yorumla furkan65422 1 yıl DM gelsene Yorumla Soran 1 yıl Elimi kolumu kıpırdatacak hâlim yok. Yastık savaşı da olmaz Yorumla furkan65422 1 yıl Masaj yapıyımmı Yorumla
Gecelerr34 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Dus ama nasıl şampuanın var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şampuanlar ne alaka Yorumla Gecelerr34 1 yıl Kuzum freşş kokılu nanelı olsın kı vıcuduna bı fershlık versin Yorumla
Kaptanbluee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Kahve ve soğuk duş 0 13 Yorumla Soran 1 yıl İkisini de dene diyosun yani Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Ayılmak istiyorsan :) Yorumla Soran 1 yıl İstiyorum ama uyumak da istiyorum yarım saat kestırıcem galiba Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Ben gece 2 de yatip 7 de kalkiyorum bünye alisti Yorumla Soran 1 yıl Oo çok geç 2 Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Ama ben zımba gibi kalkiyorum Yorumla Kaptanbluee 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben dün gece 10 da yattım 8 de kalktım sabah. LKahvaltı yapıp geri uyudum ahhdhajja Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Senin bünyen uyumaya cok musait 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Rekorum 17 saat ahdja Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Seni uyandırmak da zor olur ama 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yani bazen ağır oluyor uykum bazen de cıt sesine uyanırım Yorumla Kaptanbluee 1 yıl Ya kiyamam sana 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sitedeki erkeklerin yorumlarını görünce onların adına utanıyorum ya.. Duş açıyor bence
Aynen. Çok normal bir soru sordum aslında. Sadece uyku açıp ders çalışmak istiyordum ahdhja nasıl farklı yöne çekiliyor anlayamadım
Duş iyi gelir
Ben genelde duş alırım
Kahve içip soğuk suyla elini yüzünü yıka.
Verim sana sütlü kahve ama sütü benden 😀
Ben sütlü sevmiyorum. Teşekkür ederim yıne de
Seversin tuzlu süt
Duş bence
Duş tabi
Soğuk duş
Soğuk duş.
@herseyibiliyomdus
Kahve
Duş bence
Hareket
Duşşşş