Cumartesi gecesinden beri midem bozuk?

Cummartesi gunu cam ve balkonun kapisi acik bir sekilde uyumusum ustumde ortu falan yokmuş, aksam 6 gibi hafif agri vardi karnimda gece de zaten ishal basladi. Pazar sabahi buyuk tuvaletim sulu gelmeye basladi sabah 2 kere gittim tuvalete ogle saatlerinde 4-5 kere falan ama 2 keresinde hicbirsey cikmadi. Oglen 12-1 gibi hafif midem bulaniyordu kusacak gibiydim, sakiz cignedim su ictim gecti. Patates haslayip yedim 2 tane, sonra uyudum yaklasik 2 saat falan uyudum uyandığımda feci halde uykum vardi cumartesi gecesi uyuyamamistim. Uyandim oturdum geri uyudum gece 1 gibi uyandım, tuvalete gittim buyuk tuvaletimi yaptim fakat yapmadan once veya yaparken herhangi bir agri olmuyor, tuvaletimin geldiğini karnimin hafif uyusuklugundan anlayabiliyorum. Pazar gecesi 3-4 defa tuvalete gittim, demli cay ictim fayda eder diye fakat fayda etmedi, pazar gecesi sabahladim hastaneye gitmeden (randevum vardi o sebepten gittim) sadece bir kere tuvalete gittim hastane suresince de tuvaletim gelmedi 3 saat surdu gidip gelmemiz, eve geldiğimde tuvalete gidip uyudum, uyandigimda tekrar disari çıkmak durumunda kaldim cikmadan bi kere daha tuvalete gittim geldigimde ise 2-3 kere gittim ama enerjim yerindeydi yemek yapip evi falan supurdum aksam 2 kere veya 3 kere gittim tuvalete, sanci cekmiyorum kasilma falanda olmuyor sadece aklima gelince gidiyorum tuvalete.(gun icerisinde betona oturdum) Nasil gececek bu durum, ne yapmam lazim?
Cumartesi gecesinden beri midem bozuk?