• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Stresten insan ölür mü?

elif8303
elif8303 Takip Et
Xper 2 Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Stresten insan ölür mü?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

14

Cevap

• Seddeffe
    Seddeffe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ölur zaten herseyin basi stres
    Adami ölduruyor stres hastalik oluyor

1
    5 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Aynısı ya, bide en kötüsü ne biliyor musun? Hastayım diyorum sol kolum ağrıyor kalbim ağrıyor diyorum kriz geçiriyorum diyorum bana gelip diyor ki stres? Ya orspcocu bende biliyorum stresten olduğunu ama stres yaptığım için kalbim de hastalık oluşmuş olabilir? Bıktım bu doktorlardan...

Yorumla
    • Seddeffe
      Seddeffe
      1 yıl

Stres yapmicaksin

Yorumla
    • Seddeffe
      Seddeffe
      1 yıl

Hersey kafada bitiyor

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ya orası öyle de olmuyor işte kimin hayatı stressiz geçiyor söyle? Herkes stres yapar en ufak bir şeye, ya bende ağlamak istiyorum içim boşalsın diye ya da bir seylere stres yapıyorum normal şeyler ama kalbim yüzünden artık yaşamak istemiyorum ölsem kurtulsam ya

Yorumla
    • Seddeffe
      Seddeffe
      1 yıl

Sacmalama
      Bence stresini atacak seyler bulmalisin
      Misal spor yapmak yürüyüs yapmak
      Ne bilim havuza girmek seni rahatlacwk seyler bul

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ölmez. Fakat bağışıklık devamlı düşer ve hasta olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Kaangür
    Kaangür Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Uzun süre kendine gelmezse olabilir tabi
    Kendini kapatırsın yeme içmen aksar sosyal yönden çökersin zayıflarsın sonuç pek iyi olmaz

0
    0 Yorumla
  • DostTavsiyesi321
    DostTavsiyesi321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Kendine Zulmedersin Hasta edersin ama Ölmez Sürünür

0
    0 Yorumla
  • hayatyordubenibe
    hayatyordubenibe Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

kanser olup ölür evet

1
    0 Yorumla
  • gecenin_kralicesii
    gecenin_kralicesii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Stres insanı fena yapıyor

1
    0 Yorumla
  • Nureddinakmn
    Nureddinakmn Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Evet duvarı nem insanı gam öldürür derler

1
    0 Yorumla
  • ecemihayalmi
    ecemihayalmi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Stres tehlikeli hastalıklara yol açabilir

1
    0 Yorumla
  • PasifGayBatu
    PasifGayBatu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

çok stres kalp krizi tetikler

1
    1 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

E benim her gün sol kolumun tamamı felç geçiriyor resmen bir ağrı vuruyor varya kriz geçiriyorum sanki... Doktora gidicem de bekliyorum yine stres derse o hastaneyi başına yıkacam ya

Yorumla
  • Eskiüye34
    Eskiüye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ölmez kendimden biliyorum

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Sağlık konusunda 951 cevap paylaştı.

Bütün hastalıkları stres tetikler.

0
    0 Yorumla
  • SelenAksoy06
    SelenAksoy06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

ölür kalp o kadar strese dayaanamyip gider

0
    0 Yorumla
  • umut0097
    umut0097 Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    1 yıl

Ölür ben ölücem mesela

0
    30 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Deme öyle ya ben gibisin sende

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Valla oyle inthar edicem artik

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ya deme öyle😔Bak en azından sizin AİLEDE genetik kalp yok yani hastalık yok ben biraz ağlamak istiyorum içimi dökmek istiyorum hemen başlıyor kalp ağrılarım koluma böyle bir acı gibi ağrı vuruyor sanki kalp krizi gibi ya sırtıma boynuma falan yayılıyor ağrısı doktora gidiyorum mk bakiyor diyor ki bişey yok stres? Lan dikkatli bakmıyorlarki stres diyip geçiyor e stres adam öldürüyor insan bakar iyice bir şey olmuş mu stresten kalbime falan ya😔

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Oo sikınti senin harbiden stres yapmaman lazim kalbinede iyice bakip ona gore trdavi gerekirse kalp pili filan takilmasi lazimda gittigin doktor hastane dandik olabilir zaten piyasads kaliteli doktor hastane kalmadi

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Kendine dikkat et bir sey olmasin sana ❤️

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Valla derim canims tak etti artik her saniye aci stres depresyon yasayamamak hicbir seyi... yeter son damlaya geldim

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Vallaha haklısın canım ya bıktım bu doktorlardan😔Babamda sürekli stres yapıyon stres yapıyon diyor ama kimse anlamıyor ya 2 dk dolmuşa yetişmek için koştum yemin ederim sol kolumdan bileğime kadar ağrı oldu dolmuşta ölecem sandım nefes nefese kalıyorum bana gelmiş diyor ki stres? Ya stresin mk insan bakar bişey var demekki kalbimde dimi? İki stres yapınca bu kadar şiddetli ağrılar normal değil? Bana diyor git psikiyatri doktoruna delirecem yahu o antidepresanlar ile mi iyileşecem? Bir kere kullandım 4 ay boyunca ondan sonra hiç kontrole gitmedim bence kalbime onlar zarar verdj😔Bu arada kalp pili ne alaka onu neden takıyorlarki canim

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Öyle deme ya dikkat et kendine bu hayat vallaha boştur yaaa bugün hastaneye gittik bir yakınımızı görmeye yaşlılar hep bağırıyor ağlıyor dayanamıyorlar onlar bile kalkıp gitmek istiyorlar düşün yani yaş gelmiş 90a hala kalkıp gezmek istiyorlar o hasta halleri ile ama bacakları tutmuyor ciğerler iflas etmiş hala gezmek istiyorlar düşün yani biz daha genciz biz gezecez sokağa çıkacaz hava alacaz bu genç yaşımızda heba olmayalim

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Benim amcamda da vardi kalple ilgili sıkınti takmislardi heralde kalple ilgili sikintisi olanlara takiyorlar detay bilmiyorum da seninki normal drgil canim harbi saglam doktora filan gitmen lazim zaten psikiyatri ilsc milac daha kotu edrr onlada olacak is degil harbiden saglsm bir doktor hsstaneye bak net bir tedavi veya sorun neysr onu soyleyip ona gore hareket etmeliyiz canim.

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Ama bu s.. ktigim hayatinda da zaten stressiz gun dakika da olmuyor ki

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Vallaha amcalar bile halime üzüldü bende panik atak olduğu için kalbim daha çok etkileniyor yıprandı kalbim oturdum hastanede ağladım sol kolum yüzünden çünkü kalbimden feci bir ağrı vuruyor koluma sırtıma boynuma falan yayılıyor bütün hemşireler bana baktı zor sakinleştim... Zaten babam sıra alıcam dedi annemde aynı şekilde sıra alıcaklar ama yaşım 18i tam doldurmadığı için kalp doktorlari bana bakmıyor😔Bu yüzden özele gidicez

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Dogru bu genc yasta cikmak gezmek lazim enerjimiz varken harcamak lszim da kimsede yok tek yalniz da olmuyor yanimizda yok ki birisi eslik edecek biri :(

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Valla cidden senin ki sikinti anllattigins gore canim. insallah cok buyuk sikinti olmaz ve rn yakin zamanda iyilesirsin tedavi olursun da acilen senin cok saglam bir doktora gorunmen lazim :((

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Vallaha ya ben üzülüyorum bizim gibi gençlere yemin ederim. her türlü hastalık var bizde bide biz yaşlılara göre daha riskliyiz mesela 40 yaşını geçmiş birisi kalp krizi geçirse bir kere daha geçirme hakkı var yani dayanir kalbi gelişmiş ama gençler öyle değil bir kere geçirirse o ölmüş demektir o an ölmese bile ölmesi yakındır çünkü o kalp o krize dayanmaz bizimkide aynısı vallaha panik atak stres derken kalp krizinden ölüp gidecez ama ben ölmek de istemiyorum bu genç yaşımda çıkıp gezmek istiyorum ama olmuyor skcm böyle dünyayı ya

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Vallaha bende uzuluyorum bizim gibilere zaten du covid ve covid asilari kalbe col zarar verdi genclere cok buyuk zarar verdi kim bilir daha da veriyor belki bizim genclerin gormedifi felaket hastalik kalmadi her seyi gorduk dedigin gibi cikip gezmek tozmak istiyorum ama sktigim dunyasi sistem izin vermiyor sanirim inthar etmek daha mantikli Şu an

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Sende dikkat et bak kafanı sakın intihara falan yorma bak ben çok canım yaptım psikolojik sorunların var diye gittim pskiyatri doktoruna verdi bana bir ton antidepresan onlar yüzünden bileklerimi kesme alışkanlığım oldu sürekli bileklerimi kanatıyordüm izleri hala duruyor, bir gün o ilaçlar sersemleştirdi beni evde bir kavga çıktı ben dayanamadım normalde asla böyle bir şey yapmam aklı başına. olan. birisi de yapmaz durduk yere sinirden camdan aşağı atladım ALLAHTAN birinci kattı ayağım çatlamıştı... Yani sakın pskiyatriye gitme eğer hastaysan doktora git canım, yani fiziksel bir rahatsızlık varsa bundan dolayı da stres veya intihar düşünebilirsin, kan değerlerine baktır hatta kanda bir kaç şey düşük çıkıyor bu yüzden böyle stresli düşünceler oluşabiliyor hani değerlerine en kısa sürede baktır canım🫶🏻❤️

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Valla canim psikoljim iyi degil dedigin gibi haklisin asla psikiyatriye gitmem ama inthar edersem kesin cozum yani kurtalamayacagim sekilde ederim Şu an da da dusunuyotum boyle giderse sktigim hayati dunyasi yakindir ama sen bana bakma sen iyilesiceksin guzel gunlerin mukemmel zamanlarin olucak canimmm ❤️❤️❤️‍🔥

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Saçmalama öyle şeyler düşünme bak yaşamak çok çok çok güzel bir şeydir ama yaşamayı bilene güzeldir, bizim şimdi sorunlarımız olduğu için hayati yaşamıyoruz ama yeri gelir bizimde mutlu olacağımiz şeyler olur bizide mutlu eden birileri çıkar🥹Yani hayat güzeldir aslında sokağa çık bir sürü insan hepsine sorsan sokakta iyiler ama eve gidince bin tane dertleri oluyordur eminim dertsiz insan yok🥺Derdimiz olsunda çaresi de olsun yani... Sakın intihar düşünme dediğim gibi istediğin elbet olacak ALLAH bu dünyayı neden yarattı kulları burada da mutlu olsun diye yarattı burdaki güzellikleri görelim diye yarattı boş ver insanları sen kendi saglini düşün eglenecek çok şeyler var tek başına bile

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Bu yasa kadar tek basima eglendim yetti sarmiyor gitmiyor dumen ilerlemiykr canim dogru mutlu eden birileri var cikar ama bana denk gelmez ya da sen ben niye birbirimize denk gelmiyoruz neden bir olamiyoruz bir seyler var engelleyen belki cok guzel super olucaz ama olmuyor iste benden jaynakli drgidik bir lanet buyu var ustumde acik kapi birakmiyor gittikcr dibe vuruyorum beni bu dibten cikarak kimse yok varsa ds denk gelmez bana baskasini denk gelir

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Bak bidaha intihar kelimesini duymak istemiyorum yasaklıyorum sana🥺Ne dedim ben sana herkesin derdi var kimisi sokağa çıkamaz fobisi olur kimisinin arkadaşı olmaz ama arkadaşı olmayanlar daha şanslı benim bile arkadaşım yok sabahtan akşama kadar telefonla takılıyorum, kimisi kanser, kimisi yatalak hasta, ama. hrpsi şükrediyor çünkü hala hayattalar🥰Yani ölsen nolacak? Hiç bilmediğin bir yere gideceksin? orada bir sürü ruhlar olacak insanların ruhu, orada uzun süre kıyamet kopana kadar kalacaksın, intihar ettiğin için cehenneme gideceksin, öldüğün zamanda seni cehennemin kapısında bekletecekler orayı seyret diye😔Yani bunlar için intihar etmeye değer mi ya

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Inthar etmesem dahs cok gunah islicem dahs cok yanicam cehennemde suanda da cennetlik degiliz 4 4 luk musluman degilim hayatimda 1 2 arkadas disinda kimde yok onlarda uzakta tekim genel anlamda ve sosyal medya ya da pcde oyun atarak zaman geciriyorum genelde artik sıkılfim her seyden suanki hayatimdan

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Soz veremem belki inthar kelimesi ederim yine

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ya büyü falan yok sende onu kafaya takma şimdi, sadece biz çok sosyal bir insan olmadığımız için bizi bulmuyor insanlar... Yani böylesi daha guzel gerçekten bak sahte arkadaşlıklar edindiğin zaman anlicaksin ne demek istediğimi🥺Yani bırak yaşasınlar bu ergen hayatı, onlarında başına illaki bir dert verecek ALLAH dertsiz insan yoktur, bırak biz kafamızı dinleyelim ya insanlardan bizene? Bu kadar takılma insanlara sosyal medyada sohbet etmek kadar güzeli yoktur psikolojiye bire bir🥰

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Bu yasa kadar tek basima eglendim yetti sarmiyor gitmiyor dumen ilerlemiykr canim dogru mutlu eden birileri var cikar ama bana denk gelmez ya da sen ben niye birbirimize denk gelmiyoruz neden bir olamiyoruz bir seyler var engelleyen belki cok guzel super olucaz ama olmuyor iste benden jaynakli drgidik bir lanet buyu var ustumde acik kapi birakmiyor gittikcr dibe vuruyorum beni bu dibten cikarak kimse yok varsa ds denk gelmez bana baskasini denk gelir

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

Sosyal medyada sohbet ettigim biride yok ki en fazla Şu an sensin sanirim sosyal medyads da bir sosyalligim arkadasligim yok digerleri derdi stresi oluyor ama onlari atlatacak kafa dagitacak paralari yasamlari haystlari oluyot bizim yaptigim tek sey salonda yatak odasins gitmek.

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ya bak en azından arkadaşın var uzakta olsa? Sonuçta seni tanıyan insanlar var, ayrıca bu hayatta günah işlemeyen kul var mı? Tek günahsız olan Hz. muhammed'dir. Yani geri kalan hepsinin günahı vardır ağzımdızdan çıkan her söz günah içerir... Ama ALLAH bunları affeder çünkü bunlar ufak tefek günahlar, öyle günah işleyen insanlar varki onlar cehennemden çıkamaz ayrıca intihar edende cehennemde edebi yanar ALLAHIN verdiği canı sen alıyorsun çünkü düşün yani cezası ne olur? Bu yüzden düşünme böyle şeyler bak sağlığın iyi nefes alıyorsun kalp hastalığın yok yani önüne güzel insanlar çıkacak inanıyorum

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Bak anlıyorum seni ama ben yıllardır böyleyim🥹Yani benimde çok arkadaşlarım oldu ama şimdi anladım ki hepsi boş bir hikaye... Zaman geçtikçe hiçbiri seni hatırlamaz hepsi kendi derdine bakar evlenir yuva kurar bırak bu gereksiz insanları arkadaşları

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Bu arada bana yazabilirsin özelden dertleşmek için sıkıntı yok aynı derdi yaşıyoruz sonuçta birbirimizi en iyisi biz anlarız

Yorumla
    • umut0097
      umut0097
      1 yıl

burada karisiyor surekli ozelden konusalim dshs iyi olur

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Takip attm yaz

Yorumla
  • yenibirisi53
    yenibirisi53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    1 yıl

Erken ölür evet

1
    0 Yorumla
  • Eyeyey45
    Eyeyey45 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Evet hastalanir

1
    0 Yorumla
  • 1sonnbahar
    1sonnbahar Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Umarım ölmezsin

0
    3 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Umarım... Ama bu ağrılar hiç normal değil kalp bir süre sonra stresten yoruluyor bitiyor

Yorumla
    • 1sonnbahar
      1sonnbahar
      1 yıl

Yazamıyorum sana

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

TKP attim

Yorumla
  • Snejanka
    Snejanka Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 44%
    1 yıl

Evet

0
    1 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ölen var mı kanıt yok

Yorumla
  • ЛҽЬula_
    ЛҽЬula_ Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ölebilir

0
    0 Yorumla
  • KavalenkaDiana
    KavalenkaDiana Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

stressden ne istersen olur kardes

0
    0 Yorumla
  • fatihılgın
    fatihılgın Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ölür.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olabilif

0
    0 Yorumla
  • Marazcocuk31
    Marazcocuk31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

tabıkıı

0
    3 Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Ölen varmıki

Yorumla
    • Marazcocuk31
      Marazcocuk31
      1 yıl

tabıkıdr

Yorumla
    • elif8303
      elif8303
      1 yıl

Hmm araştırıcam yoksa yakında bende gidiciyim

Yorumla
  • Celo07
    Celo07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Kaan3433
    Kaan3433 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    1 yıl

sorun ne?

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Stresten insan ölür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Stresten ölünür mü? 40 cevap verildi
Stres insanı öldürür mü? 13 cevap verildi
Sinir ve stres insanı öldürür mü? 17 cevap verildi
Stres ve üzüntü insani hasta eder mi? 14 cevap verildi
Stresten ölücem? 12 cevap verildi
Stres yapmak hastalık yapar mı? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨