Yemek borumda ne var?

Merhaba arkadaslar, yaklasik 2 ay veya daha fazla suredir yemek borumla ilgili sorun yasiyorum. Ilk olarak okuldan geldigim gibi yemek yiyip uzanmamla yanma vs basladi. Bende zaten evdeki herkesdede reflu var diyip bisey olmaz dedim. Sonra bir gun yine yanma oldu ve benim saglik uzerine baya bir anksiyetem var panik atak seviyesinde normalde reflu oldugunu anlayabilirdim ama o ara endiselenip kalbimle ilgili bir sorunum oldugunu dusundum doktora gittim ekg falan cektirdim bisey yok dediler. Yinede ben korktugum icin kardiyolojiye gidecegim ama cidden hani kalple bir alakasi yok gibi. Ozellikle sik sik yanma degilde sizlama cok oluyor tam 2 gogusumun ortasinda bazen biraz daha asagi mideme dogru, az once kahvalti ediyordum oyle oldu yine mesela. En cok yemek yerken veya yedikten sonra oluyor bogazima aci su gelmesi, cok olmasada mide agrisi, gaz, nadir olsada oksuruk, yediklerimin bogazima gelmesi yutkunurken yanma vsda oluyor ya elbet giderim doktora falanda hani cidden anlayamiyorum ve kalp ile ilgili olucagindan cok korkuyorum. Sizce nedir bu hastalik? Beni cok korkutmadan yasayan vesaire varsa bilgi verebilir mi.

Güncellemeler
1 yıl
Doktora git diyenleri camdan firlaticam gitmiyorum abi korkuyorum allah askina popom uc bucuk atiyor sunu demeyin
Yemek borumda ne var?