kronik gastrit rahatsizligimdan sonra yapilan tahliller nasil acaba hemogramda 12 değer referans disi olmasi beni cok korkutuyorda doktorlar normal dedi ama birsey var mı ya da anlayan var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

kronik gastrit rahatsizligimdan sonra yapilan tahliller nasil acaba hemogramda 12 değer referans disi olmasi beni cok korkutuyorda doktorlar normal dedi ama birsey var mı ya da anlayan var mı
Kronik rahatsızlıklarda bazı değerler bir tık üst veya alt kısımda stabil seyirde olarak kabul edilebiliyor sıkma canını çok takıyorsan kafaya başka hastanede baktırabilirsin ama kan tahlillerin yine aynı bölgede toplanıp işlenip sonuçlanacak değişen bir şey olacağını sanmıyorum sadece gittiğin bir başka doktorun ağzındaki kelimeler değişebilir.
evet cok haklisin doktorda duselmesi uzun surecektir dedi kronik hastaliktan dolayi ama kbb damardan takviye al deyip yonlendirdi kbbde 2 ameliyatim vsr ama yapmam dedi degerler cok kotu dedi hemotolojiye gittik normal dedi ama almiyorlar ameliyata napcagimi sasirdim
sizede cok gecmis olsun bende cok cektim zamaninda daha kucucuk disarida oynamasi gereken cocukken hastane kapisi bekledim satlerce ayakta 9 w0 saatte ciktim bir hastaneden bazen bir hafta kaldigim cgunler oldu bir hastane kapisinda 2 saat bekledim sadece muayene icin allahim herkese siffa versin hala daha cekiyorum iste
Cevap
3Cevap
Bu ne olm hiç normal değerli bir şey yok
2 senedir boyle 12 deger ne ya sansisizim birde hayir doktor ferritin 5 cikti normal dedi sisce normal mi neden boyle oluyor acaba hepsi kirmizida 😅
kronik gastrit ve iltihapli kronik bademcik vsr ondan boyle galiba
Doktora güvenmiyor musun
guveniyorum fakat ama hep bu sekil cikiyor hep kirmizi ferritin 5 bile normal dendi cok halsizlik bas donmesi carpinti var
Doktorunu değiştir bir de ve yediklerini
tesekkur ederim
Rezalet
nasil duzelicek ferritin bile 5 ya moralim sifir 1 yildir boyle bu degerler kronik hastalik yuzunden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?