Hayır kapatamazlar ne hakları var olabilir zaman zaman hepimiz cıldırıyoruz ama gecıcıdır boyle yaparak daha cok psıkolojısıı alt ust olur üstüne gitmeyin
şöyle, ilk başta bir şey olmaz tabii ki. ama durumun çok kötüyse ve psikiyatriye vs gidiyorsan, doktorun öyle uygun görürse yatış kararı çıkartabilir sana.
doktora anlattığın, gösterdiğin her şey kaydedilir, kayıtlara geçer. yatış kararı çıkarsa zaten durum ciddi demektir. zorluk çıkartırsan onlarda zora başvurabilir bu da işleri daha kötü kılar.
Öfkemi kontrol edemiyorum. Geçen kuzenimle kavga ettim. ve annem teyzem ilk sakinleştirici yapıp bağlayacaklarını söylediler. Yapabilirlermi güç olarak benim ne yapmam gerekiyor. 6 7 kişiler kadın olarak erkekler olmasa yapabilirlermi?
Nasıl zorluk çıkarsam hastaneye kapatılmasını mi istiyorsunuz o kişi sen misin? İlaç tedavisi yapıyorlar önce sonra gerekli görürlerse ilaç ise yaramazsa hastane öneriyorlar bi yakınım yaşadı böyleydi süreç
Sakinleştirici verirler de sen çıkarma. Buna gerek yok. Nasıl davranıyorsan o şekilde davran belki hemen yatırırlar. Yani onları seni yatırmak için zorluk değil de ikna etmen lazım.
Kendine zarar veren bir insanın psikolojisi iyi değildir, sağlıklı düşünemez o nedenle o reddetse dahi kendine büyük ölçüde zarar verdiyse, test sonucu hastaneye kapatılabilir.
Öfkemi kontrol edemiyorum. Geçen kuzenimle kavga ettim. ve annem teyzem ilk sakinleştirici yapıp bağlayacaklarını söylediler. Yapabilirlermi güç olarak benim ne yapmam gerekiyor. 6 7 kişiler kadın olarak erkekler olmasa yapabilirlermi?
Biraz sağlıklı düşünebilirse aileniz, bunun sakinleştirici veya bilmem bağlamak ile bir alakası olmadığını en iyi yolun bir psikiyatriste götürmenin olduğunu bilir.
Güç olarak ne yapmam gerekiyor ne demek savaş mı çıkıcak, saçmalık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendine zarar vermemen için evet ama bu kapatma şeklinde olmaz. Sakinleştirici ile tutarlar.
Nasıl dirensem ise yararmi
Yaramaz. Direnme. Kendine de zarar verme.
Neden yaramaz
Tabi kapatırlar kendine zarar veriyorsun akıl sağlığın yerinfe değil
Zorluk çıkarsa
Bayıltırlar seni her şeyin çözümünü yapmışlar
Nasıl bayiltcaklar
Gidince görürsün 🤣🤣
Hayır kapatamazlar ne hakları var olabilir zaman zaman hepimiz cıldırıyoruz ama gecıcıdır boyle yaparak daha cok psıkolojısıı alt ust olur üstüne gitmeyin
bi kere verdiğini anladılarsa tabii ki yaparlar.
Nasıl istemese
şöyle, ilk başta bir şey olmaz tabii ki. ama durumun çok kötüyse ve psikiyatriye vs gidiyorsan, doktorun öyle uygun görürse yatış kararı çıkartabilir sana.
Ben gelmiyorum desem
ben istemediği halde yatırılanlar gördüm.
senin ona anlattıklarından sonra, senin iyiliğin adı altında yine de yatırabilir
Nasıl iste zorluk çıkarsam
Ne gördün
doktora anlattığın, gösterdiğin her şey kaydedilir, kayıtlara geçer. yatış kararı çıkarsa zaten durum ciddi demektir. zorluk çıkartırsan onlarda zora başvurabilir bu da işleri daha kötü kılar.
Zor derken
onu bilmiyorum artık, genelde intihara kalkıştıysan, düşünüyorsan veya çevrene zarar verdiysen yatırırlar
Dirensem?
sakinleştiriciler karşısında direnmekte bir yere kadar.
Nasıl yapacaklar
iğneyle falan oluyor genelde. uyuşturuyor seni
Igneyi nasıl yaparlar rahat durmam
bu öyle kan alıp kan vermedeki gibi yavaş işlemle yapılan bir iğne değil zaten. kaba kuvvet durdururlar yine seni.
Dirensem
direnemezsin işte kardeşim
Neden abla
fiziksel gücün yetmez de ondan. bunu ailen mi yapacak.
Kadınlar Ama?
Neden engelledin
her şeyi yapabilirler
Nasıl
İhtimal. İstemediği halde?
Nasıl yaparlar zorluk çıkarsam
Nasıl zorluk çıkarsam hastaneye kapatılmasını mi istiyorsunuz o kişi sen misin? İlaç tedavisi yapıyorlar önce sonra gerekli görürlerse ilaç ise yaramazsa hastane öneriyorlar bi yakınım yaşadı böyleydi süreç
Zorluk çıkarsam ne yaparlar
Sakinleştirici verirler de sen çıkarma. Buna gerek yok. Nasıl davranıyorsan o şekilde davran belki hemen yatırırlar. Yani onları seni yatırmak için zorluk değil de ikna etmen lazım.
Yani dirensem naparlar
E sakinleştirici yaparlar işte ama senin durumun farklı gibi önce ilaç baslatiyorlar yine de bi doktorla konuş
Nasıl yapacaklar dirensem
Zorla işte güvenlik vs zorla iğne yaparlar
Gücüm yetermi
Yav sen ne yapmaya çalışıyorsun ne istiyorsun tam olarak
Anlamadım
?
Evet yapabilirler.
Nasıl
Kapatırlar.
Nasıl açıklarmısın
Kendine zarar veren bir insanın psikolojisi iyi değildir, sağlıklı düşünemez o nedenle o reddetse dahi kendine büyük ölçüde zarar verdiyse, test sonucu hastaneye kapatılabilir.
Zorluk çıkarsam ne yaparlar
Daha kötü olur bu sefer, zor yola başvurabilirler ve hakkınızda bu da kaydolur.
Nasıl zor yol
Onu da meslek sahibi kişler bilir, zorla güç uygulayarak olabilir ya da bilmiyorum yani bilgim yok
Ozlden bişey sorabilirmiyim
Burdan sor
Biraz sağlıklı düşünebilirse aileniz, bunun sakinleştirici veya bilmem bağlamak ile bir alakası olmadığını en iyi yolun bir psikiyatriste götürmenin olduğunu bilir.
Güç olarak ne yapmam gerekiyor ne demek savaş mı çıkıcak, saçmalık.
Güçleri yetermi yani
Evet
Nasıl açıklarmısın
Ben de kendime zarar vermek istiyorum
Neden
@alicamhakkimi Ailevi sıkıntılarım var başka sıkıntılarım da var
Gizliden ciksana