1 yılDişçilerden hiçbir zaman korkmadım zaten uyuşturuyorlar orada dişime t*cavüz etse hiç hissetmem bundan niye korkayım skfjgskj -bir gün eşiyle kavga etmiş haldeyken dişçiye gitsem bu dediğim olabilir bak kocasını düşünüp çürükleri yok ederken benim dişimi de yok edebilir-
01 Yorumla- 1 yıl
:d
En İyi Cevaplar
1 yılDişçiden nefret ederim. Hele ki o dişçi devlet hastanesinin kadın dişçisiyse ekstra nefret ederim. Çok çıtkırıldım oluyorlar. Hem doğru düzgün uyuşsun diye uğraşmıyorlar hem de insanın canı yanınca ve bağırınca “Bağıracaksan çekmeyeyim.”diyorlar. Lan sal**ak ! Madem gelemiyordun bağırtıya da niye dişçi oldun? Erkek dişçiler bu kadar sorunlu değil yani.
015 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle kadın doktorlarin hep eksik oldugunu dusunuyorum genelleme yapmayayim da cogu oyle. Her alanda jinekoloji, dişçilik, cerrahiye vs her alanda erkek doktorlar tıpta daha iyi bence
- 1 yıl
Yani bilmiyorum. En son dişimi özel hastanede çeken doktor da kadındı. O uyuşsun diye uğraştı. En son hiçbir şey hissetmedim ve “Çektiniz mi?” dedim bir şey hissetmeyince şaşkın şaşkın. Ben burada genel cerrahiye de gittim. Bana gastrit teşhisi koydu. Adamın verdiği ilaç çenemi sağa sola oynattı. Canım çok kötü yandı. Bir de hafta sonuydu. Acil’e gittik. Oradaki kadın “Kullandığı bir ilaç var mı?”dedi. Annem de ilaçları götürmüştü. “Bu yapar.”dedi Acil’deki kadın doktor. Başka bir doktora daha sordu ve o da yapar dedi. Genel cerrah olan adam “Kızımız sinirli birine benziyor. Ondan olmuştur.”dedi. Bunu anınca da sinirden gülesim geliyor her defasında. Ben sanki ömrümce hiç sinirlenmedim. 😂😂
- 1 yıl
Bunu ben göz hastanesinde de yaşadım. Gözlerim ameliyatlı benim. Ankara’daki Devlet Hastanesindeki kadın doktor “Türkiye’de bu ameliyatı sadece ben yapıyorum. Şu ana kadar nerede kaldınız? Kör de kalabilir. Sonucu ben de sizinle birlikte göreceğim.”demiş aileme. O kadın ben daha 6 yaşımda da olsam hatırlıyorum , ailem gibi beni de korkutmuştu. Sonra araştıra araştıra bizimkiler şu anki göz doktorumu buldular ama onun ilk özel bir yeri vardı. Sonra Dünya Göz Hastanesine geçti. Gözümü o adam dışında kimseye güvenip emanet etmem. Umarım emekli olmamıştır.
- 1 yıl
Yani ilk yorumda kadin doktorlari kotuledin ikinci yorumunda anlattigina gore kadin doktorun eli hafifmis memnun kalmissin anlamadim ne demek istedigini😅tabiki cinsiyetle alakasi yoktur cok belki ama bence erkek doktorlar daha iyi dedigim gibi hayatim discilerde gecti benim haal daha geciyo. sadece 1 tane kadin doktora gittim o benim disimi mahvetti o gun bu gundur discilerde surunuyorum. Onun disindaki tum doktorlarim erkekti ve gayet memnunum
- 1 yıl
Ama dedim ki devlet hastanesinin kadın diş doktoru. Özeldeki ile bir problem yaşamadım. Onun için yine olsa yine derim devlet hastanesinin diş doktoru olsa “Sal**ak mısın da bağırtıya gelemiyorsan diş doktoru oldun?”diye. Özelde uyuşuyor da niye devlet hastanesinde benim dişim uyuşmuyor? Çünkü maksimum iki tane iğne yaptılar. Özeldeki doktor öyle yapması ki? Uyuşması için uğraştı. Erkek doktorlar bağırsan da laf etmiyor canın yanınca. Normalde erkek doktor da pek uyuşsun diye uğraşmamıştı ama en azından mal gibi “Benim prensiplerim var. Bağıranın dişini çekmiyorum.”demedi. Devletteki kadın dişçiler pek bir prenses. 😂😂
- 1 yıl
Yapmadı ki *
- 1 yıl
Devlet oldugu için de olabilir jsjdjd gecmis olsun bu arada gozunde nasil bi problem vardi da tek bi doktor yapabiliyodu o ameliyati?
- 1 yıl
Aynen, ben de onun için özeldeki doktorlara daha çok güveniyorum.
Öncelikle teşekkür ederim. O Ankara Devlet Hastanesindeki kadın tekçe kendinin yaptığını iddia etse de yalan söylüyordu. İyi ki kalmamışım o kadının eline. Beni kör ederdi kesin. Beni şu an Dünya Göz Hastanesindeki Merih Önal ameliyat etti. Kadının adı da Suna idi. Soy adını bilmiyorum.
Gözlerimdeki mercekleri tutan ipçikler doğuştan zayıfmış. Düşmek üzereymiş. Biz 6 yaşımda fark ettik. İlk ameliyatımı olduğumda yakın ve uzak iki merceğimi de o yüzden aldılar. 2013 gibi falan da yakın merceğimi taktılar , uzak yok. İkisi takılmıyormuş. Gözlük kullanmaya devam… - 1 yıl
Önol soyadı yanlış yazmışım. Önal değil.
- 1 yıl
Off yaa kiyamam cok gecmis olsun buna da şükür derler ya olsun. Göz çok hassas organ ya bende de uzagı gorememe (miyopiya) sorunu vardi. Lazer ameliyati oldum simdi de kapali alanda yakini goremiyorum cok bulanik. Bi sure sonra geciyo dediler ama gecmedi..
- 1 yıl
Sana da çok geçmiş olsun. Göz cidden sorun. Yani yoksa insan ömrü boyu başkasına her yönden bağımlı kalır bir kör kalsa. Ameliyat sonrası iki ameliyatımda da bir gün gözüm bandajlı kaldığı anı düşünüyorum da bir de ömür boyu görmeden yaşamak hepten zor. İnsan hiçbir şeyini kendi yapamıyor. Bende diğer mercek olmadan her türlü gözlüğe devam da umarım seninki zamanla düzelir öyle dedilerse. Ki bence yine git baktır. Aksatma.
- 1 yıl
Tesekkur ederim. Evet cidden cok zor ben yasayamazdim sanirim o sekilde allah korusun. Herkese şifa versin..
Gidicem yakında evet bakıp bişey yok diyo zaten her seferinde ama bakalim.. - 1 yıl
Ben de yaşayamazdım. Bandajlı kaldıktan sonra bile etrafı bir günlüğüne bile olsa görememek kötüydü. Hele ki ilk ameliyatımda ( O zaman çocuktum. 6 yaşımdaydım.) hastaneyi yıkmıştım.😂😂Korkmuştum gözlerimi kapattıkları için.
- 1 yıl
Oyy ya jdbajdbsb neyseki geçti artık iyisin😊
- 1 yıl
Aynen çok şükür geçti , çocukluk işte. İkinciye zaten korkup bağırmadım. 🙂
1 yılDiş hekiminden korkmuyorum. Çünkü yapılması gereken bir işlem öncesi anestezi uygulandığı için işlem sırasında, herhangi bir acı ve korku yaşamadığımdan ötürü korkmuyorum tabiki.
01 Yorumla- 1 yıl
Aferimm bunu korkanlar da okusa keşke
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Korkmam. İyi dişçiler çok becerikli ve elleri de hafif. Neredeyse hiç canım yanmıyor.
Fotoğraf atma bahanenize de şapka çıkardım. Özellikle halhalınız çok şık ve zarif durmuş.
Geçmiş olsun.
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂teşekkürler
Dişci bilmemde burnum kırılmıştı o Magnum çubuğunu soktu burnuma hala unutmam acısını hissettim şimdi bile
07 Yorumla- 1 yıl
Niye soktu lan
- 1 yıl
İyi olmus
- 1 yıl
O kadar cok sey yaptin ki sen bile bilmiyosun jdbfb
1 yılKadınsa korkmam çünkü çok kibar çekiyorlar. Adamsa geçmiş olsun. Pense kerpeten kargaburnu çıkaracak gibi geliyor çantasından.
01 Yorumla- 1 yıl
Bizde tam tersi erko doktorlar daha hafif kadinlarin eli agir hshdhd
1 yılNe korkacağım en fazla bir diş kaybederim başka ne olabilir ki 😂 Dişçi benden korksun. Canım yanarsa ona lahmacun dürdürürüm 😂
06 Yorumla- 1 yıl
😂
- 1 yıl
Panda dikkatimi çekti. Bilerek gözümüze sokmaya çalıştığın için inadına bahsetmedim 😂 hatta fotoğraf çekmeden önce yüzünü kameraya çevirdin. Normalde sırtı dönüktü. İlk çektiğin fotoğraf değil bu 😂 ilk çektiğin fotoğraftan sonra aklına geldi pandayı öne çıkarmak 😂
Harika senaryo yazıyorum dimi. Ben eskiden kısa kısa hikayeler yazardım 😂 komik, absürt hikayeler 😂 hey gidi liseli zamanlarım hey 😂😂 - 1 yıl
Ama cok dogru dedin aynen oyle yaptim cunku neden KS ahalisi pandami gormesinki dedim zjabdksbjdjsbd
- 1 yıl
Sherlock modumdayım bugün. Dikkatimi çeken daha detaylar var ama bahsetmiyorum uzun sürer 😂😂
Allah razı olsun. İyiydim ama onu gördüm daha iyi oldum 😂 sağ ol 😂 - 1 yıl
Dur ben aliyim ifadeni senin😂
- 1 yıl
Memur bey ben masumum. Olay sırasında oradan geçiyordum sadece. Yanlışlıkla görmüş bulundum her şeyi o kadar 🥴🥴😂😂
1 yılGebelik dis e vurdu son 2 ay kaldi artık bende doğumdan sonra discideyim kanal tedavisine geçmiş olsun
02 Yorumla- 1 yıl
Of en kotusu de o. Size de gecmis olsun
- 1 yıl
Hemde çok kötü hiç sorma teşekkür ederim
Sadece iğneden korkarım o da işte heyecan yapsam da tansiyon fırlasa da çabuk bitiyor ksksksk
Dişçiden iğrenirim sadece koku yüzünden
00 YorumlaAğlıyorum ya dayamayınca. Sumkandaki brelok da çok aşko🤩
02 Yorumla- 1 yıl
Yiaa çox sağol😂🍓
Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Hayatım dişçilerde geçiyor dediğinde ciddiymissin 😄
01 Yorumla- 1 yıl
😂ne sandin
Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. tamam bir şey olursa ailene haber veririz buraya attığın iyi oldu
01 Yorumla- 1 yıl
Tamamdir sagolun
Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. Sakinleştirici hap içip gidiyorum anca 😂 küçüklükten travmam var yenemedim
010 Yorumla- 1 yıl
Nolduki küçükken
- 1 yıl
Ohaa neden söylemedin peki
- 1 yıl
Kiyamam yaaa
- 1 yıl
Of cok kotu ya.. ben en az 2 ayda bi o vızzı duyuyorum agzimda surekli dislerim kırıldığı için.. vızıldamazsa şaşırıyorum napıyo diye😂
- 1 yıl
😂😂😂cok komik ama gozumde canlandi😂😂😂😂😂pardon😂
Teşekkürler aylardır aradığım bilgiydi Allah razı olsun işin gücün rast gitsin , minnattarım.
03 Yorumla- 1 yıl
Eyvallah
- 1 yıl
Saol😂
Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çekinerek gitsem de hiç korkmadım gayet normal bir şey geçmiş gitmiş olsun
04 Yorumla- 1 yıl
Aslinda korkulmasi gereken bi durum yok dişsiz kalmak daha kotu😅teşekkurler
- 1 yıl
Bakalim 😂 teşekkürler
Ne yaptı dişçi amca, dişçiden çekindiğim için çok bakmak zorunda kalıyorum dişlerime
00 YorumlaHyatimda hic dişçiye gitmeme gerek kalmadı çok şükür
00 Yorumla
1 yılBir defa gittim dişçiye, korkacak bir şey yokmuş ya da benim işim basitti diye öyle oldu..
02 Yorumla- 1 yıl
Hayatinda sadece 1 kere mi gittin cok sanslisin
- 1 yıl
Öyle gibi..
1 yılLaz ziyanın olaya dönmesin
02 Yorumla- 1 yıl
Nasil
- 1 yıl
Laz ziya asiye dişçiye gidiyor yaz youtube görürsün
O benden korksun ben niye korkayım
02 Yorumla- 1 yıl
Niye 😂
Dişçi korkum yok. Geçmiş olsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler.
Sağlık konusunda 498 cevap paylaştı. Korkmam. Halhalın da ne şıkmış
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🙃🍓
- Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılDişçi de olduğunu nasıl bileceğiz 😂
04 Yorumla- 1 yıl
Sabah gidince selfie yaparim doktorla jsbdkabdan
- 1 yıl
Selfie gelemedi bir türlü 😂
- 1 yıl
Unuttum ben onu 😂
- 1 yıl
😂
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anahtarlığın çok güzelmiş.
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim😇
1 yılDişçi benden korksun.😼
01 Yorumla- 1 yıl
😂
1 yıldoktorların hepsinden korkarım
02 Yorumla- 1 yıl
Niye hayat kurtardiklari icin mi hshd
- 1 yıl
ahahahah yok kız fobi gibi oldu 😃
- Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı.
m 1 yılKorkuyorum geçmiş olsun..
02 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurlerr
- 1 yıl
Rica ederim..
1 yılEn korktuğum yerlerden biri dişçi. Geçmiş olsun 😃
02 Yorumla- 1 yıl
Aa koskoca adam jwbd tesekkurler
- 1 yıl
Öyle öyle dişçiler gözümde canavar haha
1 yıl😂😂geçmiş olsun nefret ediyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurlerr
Sağlık konusunda 505 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Korkmam sende korkma
05 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim. Korkmuyorum😄
- 1 yıl
Tesekkurler😅
- 1 yıl
😂😂
1 yılahahahhaha hayir zevkli
03 Yorumla- 1 yıl
Nesi zevkli tam olarak :d
- 1 yıl
disin uyusturulmasi
- 1 yıl
Cok korkunc aslinda felc oluyosun gecici
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılhayır korkmam
düzenli kontrollere gidiyorum00 Yorumla - Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılaksine çok severim. düngittim
00 Yorumla Discilerle çok savaş verdum ben 😂
00 Yorumla2 önce gittim korkmuyorum
00 YorumlaEvet korkuyorum. Çünkü çenem çıkıyor
00 Yorumla
1 yılHayır, acı iyidir ama tedbirli ve bilinçli olanı
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKorkma hiç acımayacak
01 Yorumla- 1 yıl
Biliyorumm
Gizli Üye(30-35)1 yılAyağına taktiğin bileklik guzel
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler
1 yılKanal tedavisi filan yapılacaksa korkarım
03 Yorumla- 1 yıl
En sevdigim jsbdn
- 1 yıl
Halhal güzelmiş
- 1 yıl
Teşekkürlerr
1 yılGeçen ameliyat oldum
08 Yorumla- 1 yıl
Oha
- 1 yıl
Kestiler diş etimi
- 1 yıl
Oy oy
- 1 yıl
Sndjd sen olma
- 1 yıl
Ben her turlu işlemi gordum bana koymaz jsbs
- 1 yıl
Hdjdf ameliyat oldun mu çok kötü yav
- 1 yıl
Ameliyata benzer işlemlere maruz kaldim ama bi onu olmadım sanirim
- 1 yıl
Aman olma kötü
gecmis olsun balim
01 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur ederim guzelim
1 yılGemiş olsun
01 Yorumla- 1 yıl
Saolun
Korkuyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Korkma benim hayatim dişçilerde geçti, geçiyo😂
- 1 yıl
He yok onu demiyorum hsjdn dişin sorununa bagli o evet
- 1 yıl
Acısa da öldürmez
1 yılKorkmam
00 Yorumla
1 yılKorkmam
00 YorumlaAz bi ürkeklik var😓
00 Yorumla
1 yılKorkmuyorum
00 YorumlaSağlık konusunda 773 cevap paylaştı. Dişçi benden korksun
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aştık
00 YorumlaSağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Korkmayan var mı ki
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(18-24)1 yılKorkmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPantolonunu sevdimm
00 YorumlaSağlık konusunda 515 cevap paylaştı. Ayağında hal hal
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKorkmam.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne