arkadaşlar bende uzun zamandır kabızlık sorunu var zaten her gün karın ağrısı olan biriyim ara ara her gün ara ara 2 haftada 1 büyük tuvalete çıkıyorum. Ama son 4-5 gündür karnımda çok ama çok farklı bir ağrı var sanki karnımda bi organı biri eliyle sıkıyormuş patlatacakmış gibi. sırt üstü düz yatınca ağrıdan duramıyorum yan yatınca hafifliyor ben anlamadım bu ne ağrısı doktora moktora gidemiyorum randevu düşmüyor acile gitsem ilaç verip gönderiyor bu sizce tehlikeli olabilir mi karnıma bastırınca ağrı oluyor sadece bi bölgede acıyor daha önce hiç böyle olmamıştı tehlikeli bir şeyse özele gidicem yarın. aşırı halsilik var dakika başı susuyorum su içiyorum normal hayatıma devam ediyorum ama göbek deliğimin etrafında ağrı ve sertlik var kabızlıkla alakalı mıdır başka bir şey midir sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acı çehre al biraz o lavaboya cikmana yardımcı olur
acaba bu ağrı tuvalete çıkamamamdan mı kaynaklıdır yoksa bağırsak enfeksiyonu bilmemne bağırsak sıkışması bir şey olabilir mi kabızlık için kullandığın ilaç var tuvalete çıkartan bu ağrı oluştuğundan beri 5-6 gündür gece ve sabah kayısı çayı da içiyorum
Acı çehre iyi gelir sana lavaboya çıkmanı sağlar gaz sıkışması vardır büyük ihtimalle
Özür dileyerek söylüyorum gaz çıkarabiliyor musun peki karnın şişiyor mu ağrıdan dolayı
çıkarıyorum sürekli ama gaz birikmesinden dolayı sanırım çok rahatlatmıyor beni patlayacak gibiyim
Koku yapıyor mu
Bence yarin kesinlikle ozele git bagirsaklarinda sorun olabilir hic normal gibi gelmedi bana. Kilo falan cok mu ya da az mi
ben hiç sıvı beslenmeyen full fast food beslenen biriyim son 1-2 senedir 20 kiloya yakın kilo aldım kiloluyum yani
Ee yani kanka kusura bakma da artik bi zahmet saglikli mi beslensen az biraz
Bu kadar parayi nerden buluyorsun ki full fast food yemege oyle uc bes kurusluk seyler de olmuyor yani disardan surekli yemek. Bagirsaklarinda organlarinda yaglanma olabilir yani
son zamanlarda yavaş yavaş düzeltmeye başladım ama ev yemeklerini aylarca yemediğim dönemlerden geçtim geçen senelerde sürekli dışardan yiyordum acısı şimdi mi çıkıyor acaba düzelsem bile
Tabi kanka arada yersin de bunu normal gunluk ogun olarak da yemek her gun
Mutlaka doktora git regl ağrısı değilse başka bir şey vardır
hayır daha önce böyle bir ağrı yaşamadım diyorum bu ağrıyı ilk kez hissediyorum
Göbek kısmın şiş mi ve nereleri ağrıyor tam olarak
Ne çıktı ya bende de kabızlık var 1 aydır
Müsil ilacı kullan