Sürekli soruyorum bunu ama belki başka gören olur başka bakış açısıyla daha bilinclenirim diye soruyorum epilepsi bin en yaygın belirtisi nedir ben mesela önceden gece iki uce kadar uyanim kalırken şimdi uykusuz yapamıyorum gece 1 olmadan uyuyorum kendimden geçiyorum ve başıma elektrik çarpmış gibi ağrılar giriyor daha önce de kaç defa bayıldım zaten gece de uyku esnasında sağ kolum kas katı kesildi ve tuhaf şekilde sallandı hızlıca bende tuhaf tuhaf ses çıkardım kardeşimin dürtmesiyle uyandım biraz zor oldu uyanmam da acaba epilepsi miyim eeg ye girmeme 1 hafta kadar bişey var bilgisi olanlar?
Güncellemeler
1 yıl
Farklı görüşler almakta fayda var demi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence vitaminlerle ilgilidir
Kan değerlerim normaldi
Bayilmaler demissin. Nasıl bayılmalar bunlar
Ya şöyle söyleyeyim ilk bayilmam Ocak ayinda dışarda ve kalabalık bir alanda oldu üzerimde de kaban vardi kalabalktan birden sıcak oldgnu hissettim midem de bulandı kabanı cikardim sonra midenin bulantisiyla bayıldım yere yığıldım o günden sonra 1 ay boyunca baş ağrısı ve sağ göz kapagmda düşme yaşadım ilk bayilmadan 15 gün sonra ikinci bayılma oldu anlık yere düşüyorm ama bilincim uzun süre kapanmiyo sonra başıma tuhaf bişey oluyo beyinde boşalma gibi bişey oturdgm yerde başım donuyo gibi oluyor ve düşüyor
Çok farklı epilepsi nöbetleri vardır. Zaten eeg de beyindeki elektrik dalgalarina bakiyorlar. Epilepsi başlangıcı olabilir. ya da beyinde başka bir sorun.
Bilmiyorum ki emar tomografi kan tahlili temiz çıktı bı eeg kaldı iste baslangici dedin de daha ilerlemesi mı var bunun
Epilepsi teskise 2 den fazla epilepsi nöbeti geçirdikten sonra konulur. Başlangıçta daha hafifdir ve nöbetler vücuda daha ağır gelir.
Eeg de temiz çıkarsa psikoyatriye gonderir büyük bir ihtimal
Ben ikiden fazla bayılma yaşadım şu an neredeyse 1bucuk 2 aydır bayilmadim epilepsi konurmu acaba
Daha ağır şeyler yasarmiym internet ten gordgm epilepsi vakaları gibi kollarımda bacaklarda yamulma gibi
Bunu bilemem. Bayılmalar epilepsi nöbeti olmayabilirde. Anksiyete de olabilir. ya da farklı şeyler.
Yamuk dediklerin. Nobetlerde birakilan hasarlardir. Hastalığın boyutuna ve nöbetlerine göre degisiyor
Benm iki üç defa uykuda kolun kas katı oldu ve kendilignden sallandı tuhaf şekilde de ses çıkardım doktora bunu söyleyince epilepsi dedi ve bunu gün içinde de yaşamaya baslayabilirsin dedi
Her an nöbet yaşanılabiliyor.
Ben yasamiyrm şu aralar ama uykusuz kaldgmda aç kaldgmda kendimi kötü hissediyorum
Büyük bir ihtimalle epilepsi. Kan sekerin dusunce, uykusuz kalmamaya çalış. Kafein tüketimini azalt. Karanlıkta telefon , televizyon ışığına maruz kalmamaya Çaltı.
Bunları internetten gördüm ama eeg ye grmeyene kadar da emin olamıyorum epilepsi hastasıysam hayatm değişir mi ne olur bilmiyorum
İster istemez etkilenicek.
İnşallah epilepsi çıkmaz
İnşallah.
Saol
Geçmiş olsun
Sana da
Bu arada hiç bir yere çarpmadan bacaklarım surekli morariyor epilepsi ile ilgisi varmıdır
Bunu nilmiyorum
Tm
Baş dönmesi
Var göz kararması da var ve nefesim kesiliyor zor nefes alıyorum sonra da ağlama hissine kapılıyorum
Tedavisi çok basit
Nerelisin
İstanbul da hastaligm ne ki tedavisi basit olsun daha hastaligimi bilmiyorum epilepsi dediler ama onun için eeg ye girmeyi bekliyorm
Kriz belirtileri oluyormu
Ya şöyle soylim gece yatağa girdgm an sanki titriyormusum gibi hissediyorum kolumda ve bacağımda sıçramalar oluyor daha önce de dediğim gibi bayıldım baş düşmesi yaşadım ilk bayilmamdan sonra sağ göz kapagimda dusme yaşadım şu an o geçti ama yine baş ağrısı falan devam ediyor