Sürekli baş dönmesinin belirli sebepleri vardır. Bunlar tansiyon, stres ve birçok değerde düşüş sebebiyetinden dolayı olmaktadır. Tabii ki siz önleminizi almak adına doktora gitmeniz daha sağlıklı elbette zaman zaman benim de şahsi olarak baş dönme gibi bir problemlerim oluyor bunun nedenini tabii biliyorum kan değerlerim de düşük olduğundan ötürü nadir baş dönmelerim meydana geliyor bunun için de tabii ki önlemimi alıyorum.
Kardeşimi kaybettigimden bu yana baş dönmelerim baş ağrılarım var. Sebebi kullandığım ilaçlar ve depresyonda olmam tansyon şeker kalp gibi gibi bir çok hastalığı aniden hayatıma almış olmam.
İlaçlarımı 2 hafta önce tamamen bıraktım şimdi o yüzden yine baş donmeleri arttı kısaca hayatımın bir parçası oldu. Yaşlandim zaten diyorum...
kulak problemleri vertigo gibi, migren, düşük veya yüksek tansiyon, iç kulak iltihabı, anemi, stres, kaygı veya bazı ilaçların yan etkileri baş donmesi yapar. İhmal etme doktora görün...
Sürekli baş ağrısı olabiliyor ama baş dönmesi şikayeti yaşamadım. Vertigo olabilir. Doktora gidiniz ayrıca kulakta her hangi bir rahatsızlık da olabilir.
Benim bağışıklık sistemimden dolayı olduğunu düşünüyorum heleki sabahları kalktığımda ve bence hoş bir şey değil nasıl hoşuna gidiyor ben sinirden ağlıyorum
Olabilir 😄 bende de oluyor hafif bi baş ağrısı tam ağrı gibi değil uyuşukluk gibi bir his de oluyor ölçtüm tansiyon yerlerde 😄 ölç düşükse birazcık tuza önem ver