18 yaşından sonra boy uzar mı sizce?
Boyum 170 172 ya da 174 falan olmaz mı? Uzar mı sonradan?
Boyum 170 172 ya da 174 falan olmaz mı? Uzar mı sonradan?
fazla süt uzamanı engeller , fazla kiloda uzamayı engeller , ip atla , selesi yüksek bisiklet sür , kosuya cık bol bol depar at , tekme at , vücut kitle endeksinde önemli sağlılık vücut saglıklı gelişir eğer genetiğindede uzun olmak varsa baya uzarsın
Annem uzun. Kilo 48
İnşallah teşekkürler
şu an boyun kaç? Uzarda onun limiti var fazla uzadıgın da hormansal bozukluk oluşumuna neden olur günlük esneme hareketleri haftanın 3günü minimum 30 dk 🏃 çık günlük bir kase yorgurt ye aç karna
Kolay gelsin ;)
170 boyum
Kişiden kişiye değişiyor ama makximum 10-11 santim uzama olur bu durumlarda spor yaparmısın normalde çalışma sırasında basket oyna işi daha kolay olur
Ama basket iki atıp bırakma ciddiye alırsan ilerleme kaydedersin ama her çalışmanın sonunda boy ölçmeye kalkma çalışma şevkini kırar bunu bir plana sok yapman gerekenleri
Son birşey daha uyurkun bacakların kıstırarak uyuma uzatt
ama basketbol oynamak için yer lazım yok
anladım teşekkürler
oldunuz
teşekkürler
Uzamaz uzasa bile 1 2 cm ama sporla durusu duzeltim max 4 cm uzun gorunebilirsin
Cevap
18Cevap
Biraz uziyabilir oda esneme hareketleri yapiosn bde sabah ac karna sarmsak hap gibi fbulkerden bir oyuncu onermsti boy icin
işe yaradı mı
Evet 3 ayda 21 cm lik bir iddeasi varda bn ztn yapiorm 18 ysndym 1.77 byum var 1.80 olurum ins 20 ysna kadar uzar herks ama bqzilari harketsz falan oldgu icn uzamiyor sarimsak ytmz sdce
anladım zıplasam uzarmıyım peki? :D
Ahahahha aklıma sey geldi yakin bir kiz arkdasm vardi normal arkadas bana basenlermi nasl eritecem ya offff diye mesaj atmsti şakasina duvara vur demistim ciddiye almaz diye 1 ay sonra mesaj geldi knk cok sagol ya ne icin dedim hani taktik vermistin ya gunde 10 dk duvara vurdum sanki fark var gibi ise yariyor bence diye mesaj atmisti 😂😂😂😂 evde deli gibi zplama internette esneme hareketleri var biy icin onlari yap ama once ısın
Güldürdün çok sağ ol :D
Boyun Türkiye'nin kadın ortalamasının üzerinde bence gayet iyi. Bu arada uzamıyor diye biliyorum ben
bilmiyorum
Uzaması mümkün olabilir ama bu yılda sadece maksimum 2 cm olabilir. Ama kesin uzacaksın demek değildir.
Bayanlarda gelişim yası 17de duruyr diye biliyorum. Ama sabah uyanınca ölçülürsen 172-173u bulur ;)
24 yasa kadar devam eder ozamana kadar uzarsan uzarsın esneme hareketlerını sık sk yap ozamana kadar
napcan dahada uzayıp itfaiye merdiveni mi olacaksın
neden olmasın
boyun normal kız standartlarından uzun zaten şükretmeyi dene ayrıca uzamazsın artık
şükrediyorum ama ukte kalıyor :))
doyumsuz :)
170 iyidir... birazda yüz güzelliği ve kıvrımlı vücudun olsa daha ne istiyorsun..
Allaha şükür var hepsi
Olabilir neden olmasin spor yap ama bence kizlara 170 çok güzel
süte dayan ve basketbola hucum
zıplasam kurtarmaz mı?
basketbol oynamaktan korkma
tek basına da oynayabilirsin
haftada 3 kere ya da hafta sonları 1-2 saat oyna
haftada 4 litre süt ic
5 ay sonra kendi boyunu ölc
emin ol uzarsın
ama bunu yap
zaten 21 e kadar rahat uzarsın. ama daha fazla uzamak icin dene emin ol uzayacaksın
basketbol zor
nasıl zor yaw
basketbol oyna demiyorum
sadece basket topunu potaya atmak icin zıplaman yeter
cünkü diger türlü evin icinde 1-2 saat boyunca zıplaman zor
15 dakikada bırakırsın ve hareket etmezsin
kemik gelişmesinde en önemlisi kalsiyum bu da sütte var özellikle
ve basket de kemigi iyice geliştirir.
Yani evin icindeysen kafana dikkat ederek 1-2 saat ya da 4 günde 1 500 kere zıpla zaten 2 saatte yeterli olacaktır
basketbol oynamak değil yeri yok küçük yerdeyim
Okulda pota mı yok?
ya da cevre etkisi sanırım
o zaman evde takılcan.
Spor yapana da garip gözle bakıyorlarsa artık
okula gitmiyorum
okula gitmene gerek yok
herhangi bir okulun bahcesinde hafta sonları basket oynayabilirdin
anladım teşekkürler
2 olur belki ama 4 zannetmiyorum
o kadar boy yeter sana :D
yok yetmezzz