19 yaşındayım alttaki 20lik dişlerim sorunsuz bir şekilde çıktı şimdiyse üstte çıkmaya başlıyor fakat resmen damağımda çıkıyor tam olarak ortada değil çok uç noktada ama inanilmaz korkuyorum şu an rahatsız etmesede gelecekte edeceğinizi biliyorum
Sizin hiç böyle problemleriniz oldu mu ya da bir yakınınızın lütfen yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yirmilik dişler de böyle problemler daha çok oluyor daha çabuk çürüyebiliyorlar mesela ve çok fazla fonksiyonları yok genelde çekiyorlar
Damağımda çıkıyor artık korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum hemen çektirmelimiyim çıkmasın diye o 20lik yaş dişi alttakiler hiç rahatsız etmiyor fakat üsttekiler damakta çıkmaya başladı
Benim de biraz öyle olmuştu damağında çıkması önemli bir zarar verdiğini sanmıyorum fakat diğer dişlerinin kaymasına belki neden olabilir diye düşünüyorum bu kadar korkacağım bir şey yok ama en güzeli bir muayene olmak
İçim rahatladı ya bende uyuyamıyordum nolucak diye
En fazla çekerler rahat ol çoğu kişininkini de çekiyorlar
Agrı yoksa dik çıkıyor demektir ama dişciye gidip film çektir yinede baksın öndeki lere zararı var mı
Kanka bende 19 yaşındayım şu ana kadar 2 tane 20lik dişimi çektim
Oha nasıl diş çıktıktan sonra mı yoksa rahatsız mı ediyordu?
Ben hiç çıkarken hissetmedim zaten bu dişler çıkar çıkmaz çürüyor
Git çek hemen ağrıyorsa
Benimkiler acıtmıyor yeni yeni çıkıyor hatta çıkmaya çalışıyor alttakiler çıktı ama onlarda çürümedi ve acıda vermiyor sadece üstler beni korkutuyor dişten ağzımda yer kalmayacak diye
Yaa korkma o dişler zaten çiğnemeye katılmıyor
Ayy yirmilik dis diyince içim sizladi ben cektirdim felaket bir agrisi oluyor
Umrumda değil ya acısı çektirmeyi düşünüyorum iyikeşme süreci nasıl
Damakta çıkmıyordur sinirine vuruyordur
Cidden mi ya ab yok direkt damakta ya elimle dokunuyorum heç fazla kaşınıyor resmen diş çıkarıyorum
Bendede olmuştu sinir onlar kolay değil
Doktora gidersen kurtulursun alır biter
Sen çektirdin mi
Yok çektirmedim
Bu arada dişini fırçalayıp tuzlu suyla garagara yaprsan iyi gelir