Daha çok gök yüzü ve parlak bir zeminde duvarda felan oluyor her iki gözde de sen ne tarafa gözlerini çevirirsen o yöne doğru kayıyor sizde de var mı böyle bir şey her insan da oluyor muş göz sıvısı yaşlanınca

Daha çok gök yüzü ve parlak bir zeminde duvarda felan oluyor her iki gözde de sen ne tarafa gözlerini çevirirsen o yöne doğru kayıyor sizde de var mı böyle bir şey her insan da oluyor muş göz sıvısı yaşlanınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
uykusuz kalınca oluyo
Sürekli olmuyor mu
hayır nadiren
Anladım
Arttı baya bende
Gerçekten mi ne zamandır var ne kadar benim her iki gözde de var 2 3 tane 3 4 aydır var
1 aydır arttı 10 senedir de vardır
Doktora gittin mi peki ne dedi
Retina yırtılması yüksekmiş
Retina yırtılması mı var geçmiş olsun bende ondan korkuyorum ya
Peki neden ameliyat olmuyorsun 5 dklık lazer işlemi
Korkuyorum önce yaşın oturması gerekiyor bir defa çizildiği için daha sonrasında göz derecesi artan çok insan oluyor ekstradan gözün yapısına bakılması gerekiyor uygun mu değil mi diye bi tarafım yemiyor yani canı çok yanan var vs 5 dk likta değil ayrıca kimisinin ki 50 dk sürüyor
Retina yırtılması fark edildiği an 5 10 dk lık iş diyorlar uzmanlar kendileri diyor eğer dekolman olursa kötü oluyor muş kör oluyormuşsun onun ameliyatı 2 saat felan mış yani çok ciddi ama yırtılma erken farkedelirsi basit bir işlem diyorlar yinede çok geçmiş olsun senin gözlerde bozukluk mu var ben çok şükür net görüyorum her şeyi bozukluk yok ama bu zımbırtılar 3 4 aydır cereyan ettiler işte
güneşe bakınca oluyor
Yani parlak bir zeminde gökyüzünde felan
evet
Sürekli mi peki
hayır otobüs yolculuğunda oluyor
şeker olabilir sende
Canım bazen çok şekerleme çekiyor ama ne alakası var
onla alakası yok sekerin
Peki nasıl o kadar kan tahlili oldum olsaydı çıkar dı şeker ama değil mi
o zamna yok
Neden oluyor acaba doktora gideceğim en kısa zamanda
git giy