merhabalar doktora gittim seker ve tiroitte sorun olmadigini d vitamini folik asit eksikligi demir eksikligim oldugunu soyledi ayni zamanda son 3 haftadir cok fazla stresliydim ve 2,5 hafta önce bir gece aniden agiz kurulugu yasamaya basladim hala araliksiz devam ediyor kbb gorunecegim ama bu vitaminlerin eksiklikleri agizda kuruma yapar mi?
Anladım. Onu bilmiyorum stresten olabiliyor bende de olmuştu aşırı su tüketiyordum stresten olabilir ama ben doktora gittiğimde bana diyabet testi yapmıştı oda olabilir bende çıkmadı ama bence sende diyabet testi yaptırabilirsin
ben biraz bu durumuda stres haline getirdim fazla stresten oldugunu dusunuyorum cunku baska eslik eden hic bir sey yok bogaz agrisi yemek yerken sorun vs vs hic biri yok cok tesekkurler ilgilendiginiz icin💗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Expigment güneş kremi geçiriyor benimde ağzımın kenarları kurumuştu hatta kararmıştı bunlar geçirdi
Expigment+ güneş kremi
dudak kurulugu degil direkt agiz ici dilde
Anladım. Onu bilmiyorum stresten olabiliyor bende de olmuştu aşırı su tüketiyordum stresten olabilir ama ben doktora gittiğimde bana diyabet testi yapmıştı oda olabilir bende çıkmadı ama bence sende diyabet testi yaptırabilirsin
Ha sende şeker yok. Anladım
sekerime baktirdim seker ve tiroidtten kaynakli olmadigini soyledi. sizde oldugunda uzun sureli mi olmustu yani birkac gun surmus muydu
Vallahi bilmiyorum canım ya
Bende 1 gün öğlene kadar 7 litre su içmiştim sonraki günlerde geçti
1 hafta içinde geçti yani
Senin ne zamandır var şikayetin
ben biraz bu durumuda stres haline getirdim fazla stresten oldugunu dusunuyorum cunku baska eslik eden hic bir sey yok bogaz agrisi yemek yerken sorun vs vs hic biri yok cok tesekkurler ilgilendiginiz icin💗
benim 2,5 haftadir falan var ama bu durumuda kendime cok dert edindim stres edindim
Rica ederim ❤️ çok fazla ders çalışıyorsan ondanda olur benimki öyle olmuştu çünkü
agziniz kurudugunda dildede illa beyazlasma oluyor degil mi
Onu hatırlamıyorum ama bi doktora sormalısın dahiliyeye gitmelisin
dahiliyeye gittim dahiliyede vitaminlerde sorun var dedi ondan olabilir dedi kbbye gonferdi
Anladım canım. Sağlığına kavuşursun umarım. Geçmiş olsun
Stres tetiklemiş olabilir
sizde yasadiniz mi
Çok uzun soluklu yaşamadım günlük vs. stresin belirtileri arasında da yer alıyor ağız kuruluğu o yzüden öyle dedim
ben agiz kurulugunuda basli basina kendime dert edindim onuda stres yaptim baska hic bir seyim yok cunku
doktor bilir