Yabanci ülkeye izine geldik kolumu bir sey soktu hastaneye gittik hic ilgilenmediler kan zehirlenmesi mi nasil anlarim?

Bugün ücüncü gün hala böyle ne büyüdü ne kücüldü acimiyor da midemde bulanmiyo atesimde yok
Yabanci ülkeye izine geldik kolumu bir sey soktu hastaneye gittik hic ilgilenmediler kan zehirlenmesi mi nasil anlarim?

Bugün ücüncü gün hala böyle ne büyüdü ne kücüldü acimiyor da midemde bulanmiyo atesimde yok
sepsis değil bu, kan zehirlenmesi septisemi denir. bu ısıran şeye göre vücudun yapısı bozulmuş ve alerjik reaksiyona bağlı olarak damar geçirgenliğinin ve yapısının bozulması bağlı deri altı kanama olmuş denebilir
Peki gecermi? ya da hastaneye gidimmi
Korkmama gerek var mı ?
ateş, kusma, ishal, başdönmesi vs oldu mu?
Merhaba hayir hic biri olmadi bugün 3üncü gün oldu
güzel, sepsis semptomları yok. bu deri altı kanama da 1-2 haftaya ortadan kalkar, geçmiş olsun
Ay nasil icimi rahatlattin cok cok sagol
Peki internette sey okudum 1 hafta sonrada zehirlenme oluyormus bu dogrumu? Sanirim saglikcisin hakkini helal et böyle sorup duruyorum
1 hafta öncesinde mutlaka bir semptom görülürdü, viral bir enfeksiyon söz konusu olmadığı için inkübasyon süresi olmayacağı için 1 haftaya kalmadan semptomları gösterirdi, hiçbir şey görmesen bile kesinlikle 3 gün içinde ateşin çıkardı, o yüzden sıkıntı yok
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun, yine de temkinli olmak lazım, yurt dışı derken hangi ülke
Cok tesekkür Ederim Isvicre
İyi hiç olmazsa kötü hastalıklar ülkesi değil
çok kotu gözüküyor gecmis olsun umarim daha da kotulesmez
Allah razi olsun gercekten cok kötü
Alerjik reaksiyona benziyor muhakkak doktora gitmelisin
Gittim canim hastaneye gittim inanki dogru düzgün bakmadilar bile
Özele git
Bu hiç normal değil. Hangi ülke orası
Bana da korkunc geliyor ama adam resmen alay etti doktorun hic umrunda olmadi burasi isvicre
Türkiye'deki sağlık sistemini okusanlar oradaki rezilliği Görmeli Bence İsviçre'ye buradan bakıp çok Medeni çok gelişmiş bir ülke diye methiye düzenler o rezilliği Görmeli bence kendi vatandaşı olsaydı aynı muameleyi çeker miydi merak ettim acaba o doktor nasıl alay etti peki
Agzina saglik gercekten
Adam zaten tuhafti ben kolumu gösteriyorum o gülerek bunun icin acile gelinmez sinek isirmis diyor kan bile almadi ilac dahi yazmadi
Ne için gelmeliyim Peki acile Ölünce mi gelmeliyim diye sorsaydın keşke
Ben Türkiye'deki sağlık sisteminin dünyanın hiçbir ülkesinde olduğuna inanmıyorum eksiklerimiz Elbette var doktorlarımız elbette bazı kere sıkıntılı olabiliyor yeterli Doktor olmayabiliyor randevu almak zor olabiliyor ama buna rağmen bu ülkedeki sağlık sisteminin dünyanın hiçbir ülkesinde olduğuna inanmıyorum
Bencede ama bunu bile anlamayip görmeyen cok
Kalp hazır Olmayınca göz göremiyor maalesef
Bir arkadas yazmis sepsis degil korkma diye bunu o doktor demedi bile
Evet aşağıdaki yorumları okudum fakat sağlık bilgim çok sınırlı O yüzden bir şey söyleyemedim sadece cidden çok kötü gözüküyor
Kim görse ilk kez gördüm diyor
Gerçekten İlk kez gördüm sadece bir alerji reaksiyonu gibi gözüküyor ama dediğim gibi sağlık bilgim çok yetersiz
Damarın patlamış, iyileşir birkaç güne.
Kan zehirlenmesi degildir degilmi?
Allah senden razi olsun
Özür dilerim
Be soktuğunu bilşyormusun
Maalesef görmedim sadece o an cok acidi
Şu an cektigim gibi
Hic yok kasinmiyorda ama görsel den cok korktuk
Türkiye'nin sağlık sistemine kurban olsun muhalefet
Bu bildiğin Zona kan zehirlenmesi değil
Kusura bakma ama zona ne? Korkmam lazimmi?
Yaşınızı bilmediğim için zona dedim. Zona ileriki yaşlarda görünür genelde. Dayanılmaz derecede ağrılarınız mevcut mu?
Hayir hic agrimiyo
O zaman zona değildir. Yanlış yönlendirmek istemem. Kötü görünüyor geçmiş olsun
Bu ne olm ne ısırdı böyle
Keske bilsem cok kötü gercekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar