Dur bakalım genco hemen ne lösemisi? Şu aralar yaygın enfeksiyon var ortalıkta öyledir sanıyorum.. Ve internetten hastalık araştırma sadece psikolojini bozduğunla kalırsın
İnternetten baktim morarma görünüyor ama şişme görünmüyor ben de lösemi hastasıyım ben de ağrılar vardı ayaktan başlayıp omuzlarıma kadar çıkmıştı internette bir cok belirtiler yazıyor morarma gibi ama bende olan ağrılar yazmıyor ama lösemi hastalığı çıktı hani sen de olabilir mi olmaz da yine de belli olmaz tabi bir hematolojiye bir görün bakalım yine de
Sadece kan tahlili ile bir şey söylemek çok zor canım, periferik yayma da yol gösterir hematoloğun zaten ilgilenmiştir. İnternette araştırma yapıp kendini strese sokma, güvendiğin bir doktorla yoluna devam etmek en doğrusu. Geçmiş olsun. 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dur bakalım genco hemen ne lösemisi? Şu aralar yaygın enfeksiyon var ortalıkta öyledir sanıyorum.. Ve internetten hastalık araştırma sadece psikolojini bozduğunla kalırsın
Canım sonuçlarını paylaşmadan ne desin insanlar. Geçmiş olsun, inşallah bir şey yoktur.
Hesabi yeni açtığım için görüntü paylaşamadim ama
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Sen de bir seyler var mı seni rahatsız eden ağrılar sızılar gibi
Sadece ayak bilegim acıyor ve şişti uzun zamandir hep oldum olasi da etim çabuk morariyor
İnternetten baktim morarma görünüyor ama şişme görünmüyor ben de lösemi hastasıyım ben de ağrılar vardı ayaktan başlayıp omuzlarıma kadar çıkmıştı internette bir cok belirtiler yazıyor morarma gibi ama bende olan ağrılar yazmıyor ama lösemi hastalığı çıktı hani sen de olabilir mi olmaz da yine de belli olmaz tabi bir hematolojiye bir görün bakalım yine de
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun hastalığın nasıl ilerliyor tedavin nasıl gidiyor
Tedavim devam ediyor ömür boyu devam edecek kanser hastalarının normal hastalar gibi iyileştim gittti deme gibi bir seyleri yoktur asla
Çok geçmiş olsun asla pes etme
Sağolasın şu anda bundan yana sorunum yok bunun yüzünden daha büyük sorun çıktı işte ondan yana çok sorunluyum
enfeksiyondan da olabilir kötü düşünme ama yine de baktır kontrol ettir.
bende bunlar daha yüksek birsey de cikmadi sadece bir hastaligimdan dolayi bu sekil cikti
Sadece kan tahlili ile bir şey söylemek çok zor canım, periferik yayma da yol gösterir hematoloğun zaten ilgilenmiştir. İnternette araştırma yapıp kendini strese sokma, güvendiğin bir doktorla yoluna devam etmek en doğrusu. Geçmiş olsun. 🤗
Teşekkür ederim sadece çok korkuyorum
Korkma yaşın çok genç, Allah korusun bir şey çıksa bile artık çok kolay tedavi ediliyor bu tarz hastalıklar. Takiplerini ihmal etmemeye çalış.
Değildir inşallah
İnşallah
Geçer merak etme
Korkma önemli bir durum yoktur