Doktorlara gittim hep kaşıntı gideren ilaç yazıyorlar genel cerrahi Tahlil istedi mr soktu birsey yok safra kesesinde Uludağ üniversite hastane blaxten yazdı Ciddiye kaşıntı ilaclari Dahiliye kan değerleri uygun Hala kaşintılar var Kalıcı olarak kaşıntı nasıl çözülür Vucudumdakileri görün anlayin bakalim Daha nereye gidebilirim
5 yıldır vucudumun he ryerinde kaşıntı var çaresi var mı ?
Benim de oluyor genelde güneşte kalınca ya da böcek vs görünce kaşınmaya başlıyorum. Bende de 2018 yılında çıktı ilk kez. 2019 yılında da bir gün uyandığımda avucumun içi kırmızı küçük noktalarla doluydu alerji iğnesi yaptılar geçti ama diğer kasintilara bi çözüm bulamadım
pskolojik o kaşıntı bende de var yıllar oldu geçmiyor strese dayalı testler yaptırdım zirteks yazdılar gece başlar özellikle uykun gelir yatırmaz çok ağladığımı bilirim geceleri geçmiyo çözümü yok
Egzamanın ciltte bıraktığı izler kırmızı, mor, kahverengi veya kül grisihalinde olur ve ciltte kuru ve pullu izlere neden olur. Uyuz ise pembe ya da kırmızı, sivilce benzeri döküntü ve sıvıyla dolu kabarık şişliklere neden olur. Uyuz Hastalığının Belirtileri Nelerdir? Yaygın, parazitik bir rahatsızlık olan uyuz hastalığı, genellikle bilek, dirsek, koltuk altı, göğüs, bel, kalça, genital bölge, ayak ve el parmak aralarında kaşıntıya yol açar. Kadınlarda meme uçlarında, erkeklerde ise genital bölgede kaşıntı ve lezyonlar görülebilir. Bu belirtiler yok kopyalama yazilar
komple hava geçmeyecek şekilde bir şey ile kapla krem vs sonrasında bak değişim oldu mu diye
sürekli yediğin şeyleri iki üç günlüğüne değiştirerek bırak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Öncelikle Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor🙏🏻🤍 Herkes bir şeyler önermiş ama bunca testte çıkmadıysa durumun psikolojik olabilir mi? Bir de psikoloğa mı görünseniz acaba?
3 sebebi var 1) kullandığın deterjana, kullandığın duş jeline, şampuana yumuşatıcı vb ürünlere alarji
Sadece kalıp beyaz sabun kullan
2) yeme alışkanlıklarını düzene koy
3) stres
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Stres var Değişik sabun var Günlük sofraya oturunca ne yemek çıkarsa yerim hepsi işte evde Deterjanla elbise yıkanır Camasir makineye deterjan doldururken elim temas eder Duş jeli yerine sabun Şampuan var sadece saçima Yumuşatıcı çamaşırlar için var
Bende de var genellikle gece yatmaya yakın oluyor ben de kasidikca yara oluyor kendim doğal kremler vs denemeye başladım tamamen etki eden bir şey bulursam yazarım bu arada cilt kuruluğunuz var mı
Fabrikada hamam böcekleri var evde yok şimdiki 2 yıl önce 15 yakın hamam böceği yok ettim ama 2001 yılında 1000 lerce hamam böceği evi basmıştı 5 kişi biz az çalıştığım şirkette ama hamam böceği yanımdan geçerken kaşıntı hemn basmaz
Yine de dikkat edin hamam böceği yanınızdan gecerken bir şey olmayabilir ama dokunduğu yere dokunuyosunuzdur belki, bende de vardı kaşıntı suyu bol içtim günde en az 2 litre öyle olunca geçti vücudum nemsiz kalmış