+1 yılO zamanlar düşünmeden yaptırmıştım ama bir şey farkettim ki aşılardan sonra daha sık hastalanmaya başladım. Eskiden yazın hiç grip olmazdım, 3 yıldır yazları da grip oluyorum bağışıklığım düştü sanki hemen boğazlarım şişiyor. Aşı karşıtlarına hak vermeye başladım sanki😶
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 doz oldum, pişman değilim, asla olmayacağım da.
Aşi olmadan önce dünyada hastalık yokmuş, kalp krizi vs. Yokmuş gibi herşeyi adiya bağlayan kafalarla da tartışmaya bile girmem. Sanki her gün içtiği kolanın, her gün aldığı ağrı kesicinin içinde ne olduğunu biliyormuş gibi aşının içinde ne olduğunu bilmiyoruz diyen kafayla da hiç tartışmam zaten. Ben oldum, hiç de pişman değilim.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, aşı yaptırdığıma çok pişmanım. Aşılardan sonra bağışıklığım düştü. Yıllardır hasta olmayan ben, aşılardan sonra yılda 3 kez hasta olmaya başladım ve de hastalıklarım eskisi gibi kısa sürmüyor, 4-6 hafta kadar iyileşemiyorum. Şimdiki aklım olsa aşı yaptırmazdım, çevremdekilerin de aşı olmasına engel olurdum.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma aşılar mecbur kılındı resmen. Toplu taşımaya, uzun yolculuk otobüslerine ve uçaklara aşısızları almıyorlardı. Üniversiteye gitmek için de aşıyla ilgili bazı şartlar vardı. Aşı olmayanlar, haftada 2 kere test yaptırıp test sonuçlarını okul yönetimine göstermek zorundalardı.
u +1 yılEvet zorunlu kılındı hayat kalitemiz düşmüştü olup rahatlamıştık
Cevap sahibi+1 yılAşının etkisi kaç yılda geçer, bu konuda bilginiz var mı?
u +1 yılHayır yok maalesef ama hacamat yaptırıp temizlenebilirsiniz diyorlar. Kirli kanla birlikte aşının bileşimi falan da gidiyormuş.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, teşekkür ederim 😊
Aşı olmadım. O dönem ilaç firmaları hemen pazarlama derdine düştüler güvenmedim açıkçası. Aşı olmadığım için bir yere gidemiyordum. Aşısızlar ise gelmesin diye dayatma da çıkınca istifa ettim. İyiki öyle yapmıştım. Şimdi bakıyorum o dönem biraz zorluk çektim ama buna değdi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmadim.. ben Aşılara karşıyim
20 Yorumla Sağlık konusunda 361 cevap paylaştı. Aşık diye okudum. 🤦🏼♀️ devlet zorunluluk koydukça ben inatlaştım, her yere girişi engellediler insanları zorla aşı olmaya teşvik ettiler buna rağmen olmadım. Devlet bir şeyi zorunlu ve ücretsiz yapıyorsa orada vardır bir b*kluk. Bundan pişmanlıkta duymuyorum.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman doktorlar olun dedi olduk bizde onlara güvendik. Şimdi pıhtı atma ve kalp krizlerini aşıya bağlıyorlar bundan dolayı korkuyorum ve pişmanlık duyuyorum
11 Yorumla
+1 yılolmadım kendi iradem ile ve olmuyorum diye uzaylı muamelesi gördüm 😃 şimdi ailemde dahil çevremdeki herkes pişman en akıllı senmişsin diyip duruyorlar
113 Yorumla
u +1 yılHüüğ 😭
- +1 yıl
sen kaç tane oldun
u +1 yıl3 tane 🥲
- +1 yıl
kız neden oldun o kadar bir de 🥹
u +1 yılÇocuklarım için geleceğim için di o zamanlar tabii 🥹
- +1 yıl
bana da babam sen olmazsan biz olmasakta olur diye ikna etmeye çalılmıştı da içinde ne olduğundan emin olmadığım bir şeyi enjekte ettiremem vücuduma demiştim üstelik aşıların kesin emin süresi on yıldır
u +1 yılOlan oldu artık çok geç 🥹
- +1 yıl
hangi aşıdan oldun
u +1 yılBiontech oldum
- +1 yıl
hadi oldun ne 3’lüyorsun 😃
u +1 yılSağlıklı olayım diye 😂
- +1 yıl
bencüül 😃
u +1 yılAhahaj ya 😄
+1 yılOlmadım. 1 sene de aşı mı olur ~20 yıl sonra bile yeni keşfedilen etkileri olur aşıların. 1 sene de üretilen aşıya güvenemedim. Daha hastalığı bile tam çözememişken, aşı🤔
11 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmadım. İyi ki de olmamışım.
Aşı olmayanlara cahil gözüyle bakanları hatırlıyorum, hepsi bin pişman. Tabi beter olabilirler.
11 Yorumla
+1 yılAşı olmadım, o dönem AVMlere bile girmiyordum. Bana aşı yapamayacaksınız diye sokakta çıplak koşuyordum.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok kıvrak hareketlerim var vuramazlar beni, bir kadının bakışlarıyla kalbimi vurması daha kolay.
- +1 yıl
Sen bakma kalbim şaşırmasın
+1 yıl3 tane biontech aşısına saygılarımı sunuyorum. Aşıya rağmen corona oldum ne halta yaradı bağışıklığımın cökmesi dışında?
17 Yorumla- +1 yıl
Evet boşu boşuna 😅 neyse kimse silah dayamadı rızamla oldum susayım😅
- +1 yıl
Biontech mi? Var mı sende yan etkisi?
- +1 yıl
Haydee o sorun bende de var 🥹
+1 yılMecbur kılınmasaydı olmazdım maalesef radara takılan kısım olduğum için istemeye istemeye yaptırmak zorunda kaldım
12 Yorumla
u +1 yılOlmasaydım keşke ben de
- +1 yıl
Keşke…
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAşı olmadım. Aşı olanlarında pişman olduğunu duyuyorum. Aşı olanlar daha hızlı hastalanıyor, hastalık sahibi oluyor. Gözlemlediğim bu.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben yazmadım 😹. Anlık dalgınlıklar olabiliyor bazen 😸.
Biontech aşısı oldum 3 doz. Bilmiyorum ya. Aşıdan kaynaklı bir problem yaşadığımı zannetmiyorum. Tamamen mental..
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcasicim aşı oldum onun yüzünden hastanelik oldum kalp kaslarımda sıkıntı oldu kalp krizi geçirio gibi oldum şimdi bir şey yok ama pişmanım hakim abla
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağol 🥲
Pişman değilim İyi ki aşı olmuşum
Telefon artık her yerde full çekiyor12 YorumlaSağlık konusunda 682 cevap paylaştı. 1 tanecik Çin aşısı olmuştum bi pişmanlık yaşamadım 😅
14 Yorumla
+1 yılAşı olmadım çok şükür ileri görüşlülüğüm sayesinde 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Olanlardan duyuyorum çok pişmanları yan etkileri çok kötü gerçekten
+1 yılEvet. Ocak ayında beyin kanaması geçirdim. Aşılardan diyorlar. 4 tane biontech olmuştum.
15 Yorumla- +1 yıl
Kan sulandırıcı hap al 2 günde bir iç bence
- +1 yıl
ya da kanına baktır bir doktor tavsiyesi ile al.
- +1 yıl
Onu da diyorlar evet. Korkacak bir şey yok yaptır fırsatın varsa.
Sağlık konusunda 527 cevap paylaştı. Çok pişmanım hatta çoğu ölümler bu asi yüzünden oldu
13 Yorumla- Sağlık konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde ve sosyal medyada bir çok insan yığınla şeyden bahsediyor, şikayet ediyor, korkuyor.
Yahu ben iki tane Çin, üç tane de Alman aşısı oldum. Yakın zamanda gayet detaylı check-up da yaptırdım. Herhangi bir sorun veya sıkıntı yok.
Biz toplumsal olarak her şeyden nem kapmaya fazlasıyla müsait bir milletiz.10 Yorumla
+1 yılKardeşim olmak zorundaydı. Ben de anca beraber dedim yaktım çıramı. Pişmanım. Çünkü tek aşı bile hayatımı etkiledi. Eskisinden daha güçsüz hissediyorum. 🤣
10 Yorumla
+1 yılBir Çin bir Alman oldum valla çok sağlıklıyım şükürler olsun ama abim bir iki sene sonra kulak taşı oynadı hala onu çekiyor
20 YorumlaEvet pişmanlık duydum çocuk olmayacak dediler ama oldu 😃 şaka bir yana kalp damar için zararları varsa ilerde yaşayıp göreceğiz
10 Yorumla
+1 yılEvet nefes darlığı yaşıyorum kendileriyle beraber yasam kalitem düştü heryerim agriyor allaha havale ettim
10 YorumlaAşı olmadım. Aşı olup bağışıklığı düşen ve kalpte sıkıntıları olan birçok insan tanıyorum.
O dönem maalesef geri kafalılıkla suçlanmıştım.10 Yorumla
+1 yıl15 ile 17 yas arasinda zorunlu olarak 4 kez sinovac oldum pismanim ama allahtan biontech olmadim
10 Yorumla
+1 yılPişman oldum aslında çevremdekiler yan etkileri olduğunu söylüyorlar. Mesela yorgunluk, hayata karşı bezginlik kısacası psikolojik etkileri oldu.
10 Yorumla
+1 yılNe aşı oldum, ne test yaptırdım ne de ilaç kullandım.
10 Yorumla
+1 yılBen aşı olmadım korona gecirdim sonra gerek duymadım
10 YorumlaAşı olmadım olan tanıdıklarımın bazılarida öldü ileride kalp krizi ve kanın pırtılasması gibi
10 Yorumla
+1 yılDuyuyorum ama mecbur olmak durumundaydım avrupaya seyahatlerim olmuştu.
10 Yorumla
+1 yılBu saçmalığın bir plan olduğunu bildiğimiz için tabiki yaptırmadık
10 Yorumla- Sağlık konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAy ay ay bi anlık gazla yaptırdım hayatımın hatasıydı
10 Yorumla - Sağlık konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik yok ama ileri de neler olur bilmiyorum
10 Yorumla Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dayım bu aşılara güvenmedi ve kovid belasından dolayı hayatını kaybetti fakat anne ve baba tarafında aşı olmayan 2 kişiden biri bendim
03 Yorumla
+1 yılŞu an için bir sorunum yok. Olur mu bilmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Baş dönmesi tansiyon var ondan dolayı mı acaba 😃
- +1 yıl
İyi daa aşı olunmasaydı nefes darlığı astım hiç olmayacaktık zaten 😃😃
Sağlık konusunda 591 cevap paylaştı. 3 doz biontech oldum. Bir sorun yaşamadım umarım yaşamam da
10 YorumlaOlmadım Trabzonspor şampiyonluğu gördüm o yeter bana
10 YorumlaHiç covid aşısı olmadım şanslı olan taraftayım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşı oldum ama bildiğim kadarıyla çoğu su aşıların ve bu aşılar halkı sakinleştirmek için yapılmış bence
00 YorumlaSağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neyse ki olmadım şükür
12 YorumlaDuymuyorum çünkü olmadım
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuymadım hiç pişmanlık açıkçası
10 Yorumla
+1 yılEvet geçirilen kalp krizi ölümlerini duyunca
10 YorumlaAşı olmadım neyse ki.
10 Yorumla
+1 yılEvet zorla yaptırdılar zaten
10 Yorumla
+1 yılne bir aşı ne bir test olmadı o evrede
10 Yorumla
+1 yılEn fazla cocugum olmaz ya
10 Yorumla
+1 yılPişman değilim, yan etkisini görmedim
10 YorumlaOlmadığım için duymuyorum.
10 YorumlaOlmadığım için değilim.
10 YorumlaSağlık konusunda 857 cevap paylaştı. niye olayım sayesinde 2. varyantı ayakta atlattım
10 Yorumla
+1 yılBiraz evet aslında. 😅
10 Yorumla- Sağlık konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılevet
14 Yorumla- +1 yıl
hohahahaha sitede aşk meşk sorulduğu için aşk anlamışız aşıyı :D
- +1 yıl
sorunun cevabı aşı olmadım kovid sırasında ama 1 hafta yattım ateş yaptı.
- Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım ki.
11 Yorumla - Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmak zorundaydım zaten.
10 Yorumla Sağlık konusunda 376 cevap paylaştı. Bir kez aşı oldum şu an bir sıkıntı yok.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadım
10 Yorumla - Sağlık konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa olduk o garanti
10 Yorumla duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok şükür ki olmadım
10 Yorumla
+1 yılDuymuyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı