Basur için ben de çörekotu yağı kullandım, yağı basura sürdüm yani ama biraz önce yine kanmalı çıktım tuvalete..
neden fayda etmedi ki bana?
neden fayda etmedi ki bana?
şu var iyi gelmeye bilir , turşu baharat yiyormusun peki, birde memeli bir basurmu? size en rahatlatacak olan geniş bir leğen olabilir sizi yakmıyacak şekilde sıcak su koyun ve üzerine oturun
sürdüm yağı sonra biber yedim evet... ondanmı oldu acaba
memeli biraz tabi
sakın basur halindeyken uzak duracagın durumlardan bir tanesi, acılı şeyler turşular, cipsler, biber , sonra gabız olmaman gerekir memeli basurda, sonra anüs temzilgi çok önemli sert sert degil yumuşak pamuklu bir şey ile vajinadan anüse dogru yapılmalı bu temizlik , memeyi sakın oynamayın oynadıkca bu meme büyür, en güzel sıcak su masaj ları
işte 2 gündür çıkmıyordum biraz önce çıktım o yağı sürdüğüm halde gene kanamalı oldu:((
siz çörek otu iyi gelir fakat bence onu sürme anüs bölgesine sürülen bir yag sadece anüs çevresine yumuşatır , bagırsakları ve basuru yumuşatmaz, eger gerçek bir yumuşaklık arıyorsanız, gerçek zeytin yagı için sadece günde iki yemek kaşıgı okadar rahatlıyacaksınızki , sakın anüs bölgene bişey sürmeyin meme daha yumuşar ve sıkıntı olur.
ama bir arkadaş sürmüş o bölgeye iyileşmiş 3 günde?
hayır bu yanlış bir uygulama , çörek otu sürülmez , çörek otu içilmesi gerekir ama agırdır, sindirimi iyi gelir, mide agrılarına iyi gelir, herkesin söyledigi dogru degil, sen şimdi sıcak su masajı yap çok iyi gelecek tam üzerine gelsin 10 dakika size rahatlatacak , bol bol kayısı kurusu birde ok , şehir neresi
kardeş bu basr kalıcı bişey mi?
bir de ailemde kimse de yok neden bnde oldu ki?
şehir almanya burdan diyin ne dicekseniz
Dr görünün derim sonra bitkisel şeylerle desteklenin geçmiş olsun
Kabızlık sorununuz varsa kayısı çayı için
Cevap
2Cevap
Çünkü sen kazana düştün.. :):
nasıl
acı biber basur yapar mı
ben cok yiyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar