Bu şekilde yeşilimsi bir morluk var, acile gittim kan, idrar ve röntgen çektirdim 1,5 saate çıkarmış sonuç, sağ kasık üstü ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısı, bir yere carpmadim aynı yerin arkasıda ağrıyor hafiften. Apandisit olabilir mi? Dış gebelikte de böyle belirtiler oluyormuş ya da böyle bir şey yanıtlarsanız sevinirim korktum çünkü..
Kardeşim apandisit ameliyatı oldu. Aynı bu bölge ama arada büyük fark var. Öncelikle onda hiç bir iz, belirti yoktu ve en son hastanede çocuk ''Karnımı kesin, lütfen karnımı kesin..'' diye bağıyor ve çığlıklar atıyordu. Böyle bir şey yaşacağımı hiç düşünmezdim. Çünkü ailem en ufak cerrahi bir işlem hakkında, saatlerce düşünür ve çok endişe ederdi ama ameliyathane herkesten önce kardeşimin gitmek istiyordu. Doktorlar bile hayrete düştü ve acil ameliyata aldılar. Eğer en fazla 1-2 saat daha müdahalede edilmeseymiş, patlayacakmış ve sonuçları çok kötü olacakmış. Senin bir apandisit problemin olup olmadığından emin değilim ama kasık bölgesinde ağrılar ve sol bacak, ağrı, uyuşma, kasık fıtığı ve ya bel fıtığını işaret ediyor olabilir.
Teşekkür ederim beni aydınlattığın için, içim biraz olsun soğudu. O kadar ağrı yok bende Allah'tan. Sadece garip görünüyor ondan dolayı endişe ettim Kardeşine de çok geçmiş olsun