Babamın dışkısında sürekli olarak kan veya beyaz bir leke var. Karnı ağrıyor. Basur olabilir mi? Hepimiz kolon kanserinden şüpheleniyoruz fakat babam öyleyse bile bilmek istemediği için kondoskopi istemiyor. Kolon kanseriyse kaç yıl yaşar? 40 yaşında
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tevadi ile maks 5 sene yaşıyorlar. O da erken teşhis olursa. En korktuğum kanser türü, bir kaç haftada öldürebiliyor maalesef
Evet öyle. Bu yıl biyoloji dersinde öğretmenimiz ne kadar ölümcül olduğundan. Şu an babamda olma ihtimalinin yüksek olması çok kötü
Kan olması çok sıkıntı değil de beyaz leke şüpheli biraz
Evet öyle maalesef
Aynı bende de var bemimde yas 40 ama sadece kan geliyor arasira bende oluyor ama kanser değil sanmıyorum
Umarım gerçekten de kanser değildir size de çok geçmiş olsun
Teşekkürler
Vala bendede geliyordu gittim basur değil dedi doktor 5sene önce falandı hala yaşıyorum problem yok
Amnnn demekki yaşla alakalı ne dersiniz
Peki karın ağrısı falan var mı veya arada bir beyaz bir leke
Yokk sizde vsrmi
@hakaarkan evet var işte bu korkutuyor kolon kanseri belirtileri dediğimde tam da bunlar çıkıyor. Ama yani Googlea baksak baş ağrısı eşittir iki ay sonra ölüm. Tek tesellim bu ama bununla da ikna edemiyorum kendimi
Eee 5 senden beri niye ilginmiyorsunuz
Yok ya kanama kabızlıktan da oluyor kötü şeyler düşünme bol su posalı gıdalar tüketsin geçer ben öyle yaptım. Birde makatta var mı değişiklik şişlık baksın
Teşekkür ederim tavsiyen için bir sorayım yapması gerekenleri de söyleyeyim
Rica ederim 😊😊
Kolon kanseri daha yüksek ihtimal
Öyle mi diyorsunuz? Peki basur nasıl?
Doktora gidin
Kanserse de öğrenmek istemiyor bu yüzden gitmez belki ben en azından kendim bilmek için yazdım
Biz nereden bilelim canım
Biliyorum efendim siz bilmezsiniz başkası bilir yaşayan vardır tanıdığı yaşamıştır ya da direkt eğitimini alan biri vardır. Hiç değilse belli belirsiz bir şey söyler diye
Doktora görünsün bağırsakları ile alakalıdır
Suyu bol içsin gecmis olsun
Doktora gitti ailede kanser var mı demiş. Ama yok kanser. Sonra da genel cerrahiye görün basur değilse kondoskopi olacak demiş. Korkuyorum aslında. Yani belirtiler kolon kanseri gibi
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için