Kızlar Merhaba!
Bir kaç gündür bir rahatsızlığım var aynı durumu yaşayan var mı
Sağ koltuk altımda bir şişlik ve ağrı hissederek uyandım genel cerraha muayene oldum lenf nodu bu enfeksiyondan olabilir dedi ultrason istedi ultrason sonucu biyopsi istedi doktor sağ koltuk altındaki nodül 9 mm geldi normalinden büyük dedi doktor %90 enfeksiyon diye düşünüyorum ama küçül bir ihtimal de olsa kanser olup olmadığını öğrenmek için gelen biyopsi sonucundan öğreneceği dedi çok korkuyorum böyle durumu yaşayan var mı
Bir kaç gündür bir rahatsızlığım var aynı durumu yaşayan var mı
Sağ koltuk altımda bir şişlik ve ağrı hissederek uyandım genel cerraha muayene oldum lenf nodu bu enfeksiyondan olabilir dedi ultrason istedi ultrason sonucu biyopsi istedi doktor sağ koltuk altındaki nodül 9 mm geldi normalinden büyük dedi doktor %90 enfeksiyon diye düşünüyorum ama küçül bir ihtimal de olsa kanser olup olmadığını öğrenmek için gelen biyopsi sonucundan öğreneceği dedi çok korkuyorum böyle durumu yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Oluyor bazen ama geçiyor bu dediğin şey. Biraz büyük oluyor
Lenfoma kanseri diye bir şey varmış korkuyoruz açıkçası öyle bir şey olabilir mi diye bakalım inş bir sıkıntı çıkmaz bir hafta sonra öğreniriz