Doktora gittim makat çatlağı varmış krem yazdı bu aralar ishalim dışkı kalem gibi incecik ve çok açık renk oluyor meme oluşumu da var internette kötü hastalık çıkıyor telaşlandım meme oluşumundan dolayı veya ishal olduğum için incecik çıkıyor olabilir mi bilen yaşayan varsa lütfen yazsın çok korkuyorum
2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
korkulacak bişi yok makat çatlağıile alakalı krem yazılır o zamanla geçer 3-4 hafta ishal zaten geçer ama mem dediğin şey homoroit olabilir onu da krem ile yok edebilirsin ya da doğal ürün kullan patlıcan sapı kaynat suyunu şç
Makat çatlağı da ne oluyormuşkine bacım? İlk defa duydum.
Hemoroid gibi dışkı sert olduğundan çatlaklar oluşuyormuş orada
Mantiken buna yırtık demek daha doğru olmaz mı? Çocukken bende de dışkı sertliği vardı. Adeta yırtılıyor gibiydi.
Yok onu demiyorum incecik dışkı makat çatlağından dolayı mı böyle yapıyorum yoksa başka bir şey mi diye soruyorum yaz internete ince dışkı diye hep kötü şeyler çıkıyor
Aklımda canlandı bacım. Tez vakitte şifa bulasın 🌹
Amin çok teşekkür ederim
İnternete başım ağrıyor desende kötü şeyler çıkar. Mr çekildin mi
Yok doktor yaşın genç kolonoskopiye gerek yok diyip ishal için bağırsak düzenleyici ve krem yazdı
Özelde yaptırabilirsin kolonoskopi. Yaşın kaç?
Bence mr istemeliydi
26 yaşındayım
Naçizane fikrim mr çektirmen batında varsa bişey çıkar bence
İlaçları kullan geçmezse kolonoskopi yapayım dedi ne yapmalıyım
Acilden mi giriş yapmıştın? Eğer randevuyla gittiysen bide acilden giriş yap kesin mr isterler
Randevulu giriş yapmıştım mr nedir peki Allah korusun kötü hastalık varsa çıkar mı
Evet karın bölgesiyle ilgili bir şey varsa doğru sonuç verir.
Acaba hemoroid olmuş olabilir misin
Hemoroid memesi var dışarıda doktor hemoroidin geçmiş bu makat çatlağı dedi ama dışarıya sarkan meme var şiş orası biraz
İlerlemis hemoroidlerde oluyor ne yazık ki çatlak. Çok dikkatli beslen ve ilaçlarını kullan. Ama eğer geçmezse hemoroid ameliyatı olabilirsin.
İncecik dışkı normal mi peki
Evet normal şu an da. Kendine iyi bakmalısın. Acı, baharatlı tuketmemeye çalış. Bol su ve yumuşatacak meyveler tüket.
Çok teşekkür ederim
Ne kadar ince
Serçe parmak gibi ishalim birde
Doktor çatlak var mı dedi yani sebebi o mu
Tuhaf durum
İnce olmaması lazım
Hanki melhemi yazdi
Valla unuttum adını bakınca yazayım
Parmak soktumu doktor
Hemoroid bu ya
Hemoroid memesi var böyle şiş dışarıda ondan mı olur incecik dışkı olur mu hemoroidde
Evet geçer korkma bir şey olmaz acı falan yeme yaş kaç senin
26 yaşındayım
Bana güven geçer 3 4 güne
Orasında şişlik olduğundan öyle çıkıyordur demi ☹️
Evet takma artık sende yaa oooo hem nerde yaşıyorsun bakim sen
Nevşehir
Takma dediğim gibi geçer o şişlik hemoroid bu :) rahatla artık kızım ya
Niye oldu