Anksiyete ve panik atak kalp teklemesi yapar mı?

İyi günler yaklaşık 3 yıl anksiyete ve panik bozukluğum var. Bana tanı koyuldu ama ben hiç ikna olamadım. Hep başka bir şeyim olduğunu düşünüyorum. Doktorlar görmüyor diye takıntı ettim! Kardiyoloji , dahiliye, çok gezdim sonuç temiz !! çok stresli bir dönem geçirdim 3 yıl evvel. Ve şimdi sizlere sormak istiyorum kendimi ikna etmek için benim gibiler var mı diye.! Kaygı bozukluğum var. Kaslarım, da gerilme veya istemsizce titremeler var. Mide ve gögüs bölgemde daralma ve şişkinlik var huzursuzluk çok fazla. Halsizlik. Mutsuzluk. Aniden başlayan ağlama. Heyecan. Çarpıntı sanki heran ölecek gibiyim ve buna ek olarak. Kalp teklemesi de başladı iyice kendimden ümidimi kestim 🤦 beki kalp teklemesini size nası açıklayacağım. Öncelikle aniden ayağa kalkınca. Aniden oturunca. Üzülünce kaygılıyken bazen de. Durduk yere de oluyor !! Düzenli bir atım olurken. Aniden 1veya2 saniye sanki duraklıyor gibi çok korkuyorum ve panik atağı tetikliyor ve bu baya oluyor benimle aynı durumu yaşayan var mı? ve panik atak ve anksiyete kalp teklemesi yapar mı?

Anksiyete ve panik atak kalp teklemesi yapar mı?