Güncellemeler
+1 yıl
Turkiyede. Normal. Sismanlar bile Obez deniliyor. Yalnis.!! Normal sisman Ayri. Obez Ayri. Normal sisman arti. 100. Kg. Obez. ise arti. 300 kg, den basliyor.. Yani birine obez. Denmesi icin. Arti. Ucyuz kilo Olmasi lazimdir. Ve obezler cogu kisisel islerini. Yapamiyor. Ayak. Tirnaklarini kesemiyorlar. Afedersiniz. Tuvalet ve banyolarinda cogu ozel yerlerine ulasamiyorlar yikamak icin o yuzden yardim veya uzun sapli firca ile erisiyorlar. ozel. Bolgelerine. Allah. yardim etsin gercekten zor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tahminimce galiba Obez sayılma durumuna göre sayımız %70 geçti
Obez denilince. Arti 300 kilo Olmasi gerekiyor. Buna. Gore mi100/70?
Obezite, kişinin tüketebildiğinden fazla kalori almasının sonucunda vücutta normalden fazla yağ depolanmasıdır. Morbid obezite ise ölümcül hastalıklar yaratarak hayatı kısaltan düzeydeki “hastalıklı” şişmanlık ve vücut kitle indeksinin 40'ın üstünde olması olarak tanımlanır
@soran Vücut Kitle İndeksinizi hesaplamak için kilonuzu, kilonuzu metre cinsinden boyunuzun karesine bölün. Sonuç 25'ten büyükse, fazla kilolu olarak kabul edilirsiniz. 18,5 ile 24,9 arasında bir Vücut Kitle İndeksi, normal kiloyu gösterir. 25 yerine 40 çıkıyor ise Obez sınıfına giresiniz
Birdie. Sulaleden. Geliyor. Yani. Sulaleden obez akraba. Varsa. Obez. Olma ihtimali daha cok
Kilolu insanları korkutmak için yazmıyorum ama onların bu kadar cesur olmaları belki de sorunları oluyor. Açlık ya da aşırı açlıktan hayatını kaybeden insana rastlamadım ama kaza ve kanser gibi ölümcül hastalıklar harici şimdiye kadar hayatlarını kaybeden insanların çoğu aşırı yemek yedikleri için olanlarını çok gördüm daha ne diyeyim yemek yerken ölümüne der gibi buna nasıl bir cesaret ediyorlar merak ediyorum
Benim de etrafım da Obez var gel beraber spor yaalım dediğim de ben yapamam ölürüm diyor "yahu aşırı yemek yemekten öleceksin korkmuyorsun da spor yaparken mi ölmekten korkuyorsun " diyorum mesele kendine bir şeyleri sebep ya da kulp bulmak değil mesele bir işte çalışır iken patronun senden fazla iş yapmanı istese sorun yani fazla neden yemek yemek te değil? Arabaya fazla gelir neden araba kadar önemli değilsin? Ben başaramam benim benim direncim zayıf bunun bir müptela bağımlısı gibi olmak ve söyleminden farkı nedir? kilolu Dostum yaşamını sen kendi elin ile İRADEN ile sınırlıyorsun denemek bile zor ve imkansız geliyor mücadele bile etmeden nasıl iradeli olabilirsin
Himm. Bu. Soylediklerini. Yardim aklimda tutacagim. Onemli. Bilgiler temelindedir saglik icin. Sagol
Yukarida. ,"yazdim". Yazmistim. Yalnis gitmis Ozur
Adana'da çok var
Ben. Ceyhanliyim. Ceyhanda yok. veya. Gormedim. Adana. Merkezde var diyorsun. ( Ben İstanbul'da dogdum. İstanbul'da sisman gordum. Ama. Obez hic. Gormedim? Cunku su an yasadigim. Ulkede. Aileden gelen obez. Sayisi cok. O yuzden tv. Programi var. Nasil devlet yardimi. Ev yardimi. Alinir
İşte Türkiye'de en obez il adana
Adana. Kebap. Salgam suyu degildir suclu inshallah. Simdi. Canim cekti valla
Bizim Ceyhanda. cok. Eski. Hatay Kirikhan. Gocmeni var. Bizim kokende oyle ve herkes cok. Athletik vucuda sahip belkide sans?
Şimdi boyu kısa olup 100 kg den fazla olanlara obez deniyor tr de bunlardan en çokta Adana'da var hepsi değil tabi 🤣
Kirikhanli çok arkadaşım var
Benim. Dedemin babasi. Suriyeden. Kirikhana devlet tarafindan yerlestirilmis. daha sonra. Ekmek icin. Ceyhan, a gocmusler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!