Günlerdir ishalim ve ne yaptıysam bi türlü geçmiyor. Sevgilime ishal olduğumu söylemek istemiyorum, çünkü komik :d sizce şu videoyu atsam nasıl olur:
https://youtu.be/CKjaFG4YN6g?si=KGKOjAIjgweLTanA
Yoksa video yerine direkt söylemeli miyim, benim için fazlasıyla endişeleniyor. Ben de yarım saatte bir kusmalı ishalli tuvalete bağımlıyım. Hafta sonlarını birlikte geçiriyoruz normalde ama bu hafta onun evine gitmek istemiyorum bu haldeyken. Lütfen tavsiye
https://youtu.be/CKjaFG4YN6g?si=KGKOjAIjgweLTanA
Yoksa video yerine direkt söylemeli miyim, benim için fazlasıyla endişeleniyor. Ben de yarım saatte bir kusmalı ishalli tuvalete bağımlıyım. Hafta sonlarını birlikte geçiriyoruz normalde ama bu hafta onun evine gitmek istemiyorum bu haldeyken. Lütfen tavsiye
Direkt "ishal oldum" de
"bağırsaklarımla alakalı problemlerim var" de
Hiçbir şey deme ve videoyu gönder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
nesi komik hastalığın... ergen msiniz siz... söyle ne var salgın var zaten. git serumunu da taktır iyileş bir an önce
Viral gastroenterit geçiriyorum. Serumda sadece sıvı replasmanı sağlanıyor. Onu da içiyorum zaten. Serum her şeyi iyileştiren mucizevi bi sıvı değil yani.
arkadaşım misal dedim. konu o değil ya sabır ya
Bu ayıp bir şey mi? Hasta olabilirsin ki çoğu kişi böyle.
O yan odada otururken benim yarım saatte tuvalete gidip müthiş gürültülü bi şekilde sıçmam harika mı olur sence ilişkimiz için
motoru bozmuşum çok wc ye çıkıyom de ozaman anlar :)
Utanilcak bir sey goremiyorum burada seni gercekten seven biriyse de zaten bunu cok takacak biri değildir ki kaldi bu bir hastalık salgin var ortada direkt söyle
anal mı yapacaktınız çekinmene sebep ne?
Yarım saatte bir o hemen yan odada otururken tuvalete gidip gürültülü bi şekilde sıçmak istemiyorum :d
bişey olmaz ben wcde bile yanında durur öperim dudağını. yeterki sevdiğin yanında olsun lakin ishalden dolayı yolda orada burada zor duruma düşeceksen o seni gelsin ziyarete
Karnım ağrıyor de geç ya ne tatava yaptın
Dedim, evine gideceğim, o yan odada otururken ben yarım saatte bir tuvalete gidip gürültülü bi şekilde sıçayım o da dinlesin mi?
Evet
O kadar iğrençleşmek istemiyorum
Evlilik görüyorum
Türk kahvesi içtin mi
İçtim fayda etmedi
Karanfil çiğne
Salgın var zaten herkes hasta
Yalan işini iyi bilirsiniz
İ have a bad case of diarrhea.
İshal oldum de be ne kasıyorsun
ishal oldum de