
Zor bir psikolojidir 3 kere başıma geldi, tüm hastalara da şifa diliyorum.

Zor bir psikolojidir 3 kere başıma geldi, tüm hastalara da şifa diliyorum.
Geçen sene annemin metastaz yaparak beyne atlamıştı kanser. Doktor 2 haftalık ömrü var dedi ve çaresizce öylece beklemiştik. Vedalaşamadan doğru düzgün, bildiğin gitti yani. Sadece nefes alıp veren ve oksijen bağlı bir cihaz ile öylece izlemenin yaşattığı acıyı derinden yaşamıştım. Herkes elbet bir gün ölecek fakat zamansız bir ölüm veya 5 senedir mücadele veren bir kanser hastasının son evresine tanık olmak, anlatılamaz bir yoğunluktaydı.
Maalesef hala elimizi kolumuzu bağlayan hastalıklar var.
Aslında yok. İlaç endüstrisinin para kazanmak üzere kurgulanmış bir kapitalizmin ürünü bunlar. Kemoterapi, cidden iyileştirmiyor ve insanın bağışıklığını iyice düşürüyor. 4. evre kötü huylu bir kanserdi ve iyi bir bakımla 5 sene anca yaşatabildik. Gayet yaşamayı severdi mesela annem ama ömrü buraya kadarmış. Umut ettim, belki ameliyatla tümör alınır mı ki diye ama yapamadılar.
Evet ilaç piyasasında ben de böyle hileler olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sırf ucuz maliyet diye bize GDO'lu besinleri , kanserojen maddeleri kakalıyorlar.
Türkiye zaten müsait böyle şeylere. Güven kalmadı bende iyice ama mecbur tüketiyotuz bir şekilde her şeyi.
Evet dedem vefat etti, annemi de hastaneye yatırdılar onunla kaldım.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun umarım bir daha kimse yoğun bakımlık olmaz.
Teşekkürler umarım.
Cevap
4Cevap
Evet beklemiştim.
Nasip olmadı çünkü ben başka yerdeydim annemin ameliyatı 2017de oldu
Bekledim annemi, çok geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun.
Teşekkürler
Acil önünde bekledim...
O da kötü :/
Hayatımın en kötü günüdür
Benim ikinci yoğun bakım deneyimim çok kötüydü.
Hayatı iyisiyle kötüsüyle yaşıyoruz... Allah yardımcımız olsun
Amin.
Ben direkt beklenilen oldum.
Allah korusun. Hayır.
Hayır
Bekledim
Allah şifa versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar