Yan etkisi neler, zararlı mı, tadı nasıl
tahtalı köye gönderir mi?
tahtalı köye gönderir mi?
Abim koca olanını içti valla pek etkisini göremedik uykusu geldi yine jdndjsnd harbiden enerji veren varsa öneriye açığıız.
Ben de içtim aman aman bir tadı yok enerji de vermedi bence.
Bişe olmaz be
Selam,
Enerji içeceklerinin içinde bolca şeker vardır. Şekeri vücudumuza aldığımızda kan şekerimiz yükseltir ve kilo almamıza sebep olur.
Diğer bir zararı ise; kalp, hipertansiyon vb. hastalıkları olanların kalp ritmini yükselttiği için risk taşımaktadir.
Enerji içecekleri yüksek karbondioksit içerdiği içinde sağlığımız için maalesef zararlı.
Üstünde de günde 500 ML'den fazla tüketmeyin, kalp, hipertansiyon içmemelerini söylüyor + hamile kadınların.
Cevap
13Cevap
Aham saham bi icecek degil. Insanlar sadece psikolojik olarak kendine iyi geldigini belirtiyor o kadar.
Yan etkisi pek yok fazlaca enerjik oluyorsun olsa olsa uykusuzluk yapar. Ben hiç içmedim ama kardeşim günde iki tane içerdi bir ara n
Günde iki tane deviriyorum hiç sorun yok tekle
Ya öyle çok etkili bişey değil ki enerji verdiği ya da yan etki yaptığı da yok sadece tadı güzel ve serinlemek için içilen bi içecek
bilemiyorum ama saol uyarı için
bişey olmaz biraz eneji verir. kalp hastalığın varsa kesinlikle yasak ama
Her gün 2-3 tane içiyorum zararını görmedim.
Tat için bir şey diyemem damak zevki sonuçta
Evet her saat başı içerim çünkü belirli saatim var ben hukuk okuyorum ve vakit bulmak zor
Çok zararlı öldürücü bir şey sakın içme
İnsanlar ölsün diye satıyorlar
Abartma millet uyuşturucu iciyor zehir içiyor 80 yaşına kadar yasiyor
Bin tanede iç hiç bişey olmaz
Öyle ama şu powerade enerji içeceği vardı mavi olan sporcular içiyor uzun bir şişedeydi ondan içtim eve geldim sol kolum uyuştu iki gün geçmedi çünkü 2 gün içtim o içeceği yani o bile yaramıyor redbul içersem ne. olur diye düşünüyorum korkuyorum da korkunun ecele. faydasi yok denemekten zarar gelmez ya
Ben içmiyorum dürüst oliyim için arkadaşim var sporda
yıllardır içiyorum tahtalı köye gitmedim henüz 😃
Boğa sperminden yapılmış saçma sapan bir içecek işte.
İçen içiyor. Tavisye etmem
Ya saçmalama daha gençsin
Ya ama kola da sıktı artık enerji içecekleri denemk istiyorum yaşım 18 ama bir tane redbul içmek istedim herkes karşı geldi çevremdekiler içme diyor, geçen bir tanr enerji içeceği içtim içinde yüksek derecede şeker var sporcular içiyor powerade enerji içeceği diye geçiyor mavi bir içecek, eve geldim kalbim bir ağrıdı sol kolum falan uyuştu iki gün geçmedi çünkü. İki gün içtim o içeceği... içmeyi bırakınca geçti, şimdi diyorum redbul içersem bin katı olur
bir yan etkisini görmedim
Viskiyle içtiğim oluyor normalde içmiyorum
Yok be bir sey olmaz 😃
Ne alaakaaa
içme gönderir seni
Fazlası öldürür
Normal asitli içecek
Bi sey olmaz canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?