Herkese selam , sizlere anksiyete hikayemi anlatacağım biraz uzun olacak. Öncelikle ilk okuldaydım tıpkı okula ilk başlayan çocuklar gibi gitmek istemez ağlardım. O zamanlar başlamış bende okuldan nefret ettiğim için olduğunu düşündüm çocuktum kimseye söylemedim. Daha sonra geçti yıllardır yoktu ama son bir senedir geri geldi hayatım resmen kabusa döndü günde iki ya da üç öğün yiyorum oda zorla bazen bu iki öğünde oluyor şimdi psikiyatri psikolog ilaç diyeceksiniz ama hepsini denedim ilaçta kullandım doktorlarada gittim hiç bir işe yaramadı. Sürekli aklımda yaşadığım kötü anılar dönüyor düşüncelerim tekrarlanıyor bu beni rahatsız edip öfkelendiriyor. Okuldada çok kavga ettim bunun yüzünden zaten aşırı sinirli bir insanım her türlü yolu denedim ama aşamadım benim üniversite sınavım var nasıl yapacağım diye düşünüyorum sürekli daha olacakmı olmayacakmı belli olmayan düşünceler yüzünden canım sıkılıyor kalbim çarpmaya başlıyor geçmişi hatırlayıncada oluyor keşke dövseydim beter etseydim diyorum iki yıl önceki şeyler bile aklıma gelip beni kolayca sinir ediyor kafayı yiyecek duruma geldim. Çok çok kötü olduğum durumlarda oldu o zamanlar sadece uyuyordum günlük işlerimi görevlerimi yerine getiremiyordum bazen ölsemde kurtulsam dediğim zamanlar çok oldu ama vardır Allahın bir bildiği diyorum şimdi az çok iyiyim ama bazen ciddi ciddi çok kötü olup ağladigim durumlarda oluyor yerimden kalkmak bile istemiyorum ama bu durumda da bıktım sizden ricam aranızda bunu ilaçsız doktorsuz kendi atlatan varsa rica ediyorum taktik verin. Ben bu lanetten nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Doktora git diyenler için özellikle söylüyorum doktora gittim ilaçta kullandım bunu doktorsuz ilaçsız atlatmam lazım çünkü benim yöntemlerim hiç bir işe yaramadı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer