Suyuma zehir kondu zehirlendim galiba yardım?

Arkadaşlar cok takıntılı bir insanım lütfen ciddi cevap verin şu an arkadaşlarla ortamdayiz ama zehir oldu ne eglenebiliyorum ne içebiliyorum panik atagim tuttu olay şu ben akşamüstü dışarı çıktım ama ben genelde evden çıkarken odamin fotoğrafını suyumun her şeyin fotosunu çekerim ve eve gelince de fotoğrafa bakarım bir oynama bir dokunma yoksa rahat rahat tuketirim bu hep böyle neyse annem ve kardeşim tatile gitti bende evde tekim bugün dışarı çıkarken salonda suyum kalmış fotoğrafını da cekmemisim ben ve eve gelince dalginlikla o suyu içtim şu an ter kan içindeyim stresten burnumdan da sıvı geliyor gibi stresliyim çok hastaneye gitsem ne diyicem bilmiyorum suyun kokusuna baktım bir şey yok evden çıkmadan önce 3 kere kapıyı kitledim ve sanırım anahtar başka kimse de yok ama hala böyle düşünceler var hatta şu an boğazım bile ağrıyor zehir attilarsa kaç saatte belli olur şimdi ben 1 hafta sonra hastalansam bile buna baglicam her şeyi buna baglicam ne yapicam arkadaşlar kafayı yiyicem var mıdır bir şey ilk defa böyle bir hata yaptım ben?
Suyuma zehir kondu zehirlendim galiba yardım?