48 kilo sizce fazla bir kilomu yoksa çokmu az ya da 60 kilo bu kilolar sizce nasıl?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla 1.58 47 kıyafet giydiğim zaman çokta güzel oluyor dışarda çoğu kişide bakıyor yani beğenmiyor değiller
Zayıf hissediyonmu
Bazı 10 yaşındaki çocuklar bile 30-40 kilo 55-60 kilo olanları bile var 47 olmak seni rahatsız ediyormu
Hayır minyon tipli olduğum için öyle hissetmiyorum şişko olursam fıçı gibi olurum sjsj
44 kg cok yakisirmis sana
Öylede çok zayıf olurum ya
Yok bea yakin kankamda öyle cok güzel fizigi var. 44 kg cok yakisirdi bence. Ama 47 kg 1.58 boyda nasil duruyor bilemem simdi
Bende tam tersi kilo almak istiyordum 🥹 ama alamıyorum
Alma bence sakin. Fizigini güzeligini bozma sakin. Yaş kac bu arada? Ayrica evlenip coluk cocuga karisip yasin ilerlediginde zaten kilo olacak gencken fizigini güzeligini bozma
Ben eskiden 50 kiloydum dün misafir geldi sen neden zayıfladın ya dedi öncedende çok kilolu değildim ki dedim biraz daha topluydun dedi
İster istemez moralim bozuldu
Onlarin lafini takma kafana. Bak benim bugune kadar hep zayif sevgililerim oldu onlara laff atan balik etli ve kilolu kadinlar hepsi ne hikmetse bi süre sonra kendileri zayifladilar genelde kiskandiklari icin zayif gördüklerine laff atiyor bizim balina kizlar 😂 o yüzden üzme kendini. Ben sahsen zayif begeniyorum ve balik etli begenmem pek. 44 kg dedigim gibi ideal ama 47 kiloda iyidir muhtemelen. O yüzden takma hep crop vs giyiyorsan daha cok yakisir fizigine bu tarz kiloda
Ya çok teşekkür ederim cidden baya takıntı haline getirmiştim ama sayenizde değişti
Boydan dar elbisede fiziğimi güzel gösteriyor ama dediğinizi denicem 🙏🏻🌸
Bende dar begeniyorum bu arada bayanlarda. Mesela pantolon olarak bayanlarda dar kesim seviyorum dahada zayif gösteriyor. Eski sevgilim 1.64 boyunda ve 44 kiloydu baya güzel fizigi vardi onunda ondan öncekide 1.68 48 kiloydu cidden daha hoş ve tatli bence.
Rica ederim. Kendini kötü hisetiginde konusmak icin birine ihtiyacın oldugunda herzaman yazabilirsin
Kız için boya göre değişir erkke için az
Erkek içinde boya göre değişir
50 cmse evet değişir
ideale yakın bi kilo bence
Bencede ideal kaçki
ya aslinda bu kisinin boyuna ve cinsiyetine gore değişiyor o yuzden net bir sey soylemek dogru olmaz
Kız için normal erkek için değil bence
48 kilo erkeklerde var lisede bir arkadaş 1.75 boya 48 kilo falandı
Az kanka biraz kilo al
Boy kaç kii