Sabah evde ihtiyacımı gideriyorum, hazırlanıyorum çıkıyorum 45 dk yolum var araçla gidiyoruz. tuvaletim geliyor. iniyoruz araçtan bir anda gidiyor.
Toplantıya Seminere giriyoruz 2-3 saat sürüyor hemen mola verseler bir ihtiyaca çıkıp geleyim hissine kapılıyorum bazen müdürlerimiz oluyor çıkamıyorumda. toplantı bitiyor bir anda geçiyor.
Wc yoksa bir anda tuvaletim ucunda gibi hissediyorum.
Bu yoktu bende böyle çok huzursuz oluyorum çok rahatsız ediyorum. bunu yaşayan var mı? nasıl çözdü acaba
Güncellemeler
1 yıl
Trafikte Toplantıda Büyük Tuvaletim Geliyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdi bu normal bir şey değil. Bu gibi çok tuvalete sık çıkma durumlarını alt sebebiyetleri var ne gibi sebebiyetler idrar kesesinde küçüklük, böbreklerde sorun veya enfeksiyonel problemlerden ötürü sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Tavsiyem sizi üroloji uzmanına gitmeniz idrar tahlili, belirli ultrason tetkikler sonucunda ancak ne olduğunu tam anlamıyla öğrenmiş olursunuz.
büyük tuvaletim bu
Bağırsaklarınızda probleminiz var o zaman doktora gitmeniz gerekiyor.
Bir kere de gideceğin yere kadar hiçbir şey içmeden git öyle dene bakalım sonucu merak ettim.
büyük tuvalet hocam
Сüküne hortum bağla, hortumun ucunu makatından sok. İşersen yine içine kaçsın bari toplantı sonrası tuvalete gidersin.