Boyum 1.63. 5 santim daha uzamam için ne yapmam gerek?
Yaşım 21. Yani daha 4 yılım var boyumun uzaması için :)
Yaşım 21. Yani daha 4 yılım var boyumun uzaması için :)
Kim diyorsa öyle bişey yok. Senin dediğin erkekler için geçerlidir o da 22-23 e kadar.. Tabii ona da uzama denirse.. Çok yavaşlar çünkü o yaşlarda artık durma noktasındadır. Hatunlar erkeklerden daha erken ve daha çabuk gelişimine başlar ve bitirirler.
Vücut gelişimi 21 yaşında ilerlemesini durdurur. Bu yaştan sonra ağır ağır gelişim devam eder. Yani daha boyun uzamaz
bilmiyorum ya. 18 yaşında 1.70 olup 25 yaşında 1.78 olan tanıdıklarım var.
Güzel hayal başarılar o halde.
yalan mı söylicem var iki tanıdığım?
sacmalama bu yastan sonra tanri sana kiyak gecmesiyse uzamazsin ki bilim diye birsey var. Eger cakma kiz degilsen yani hesabinbgercekse kizlaron boyu 18 yasindan sonra erkeklerin 20 yasindan sonra durur. sonrasi cok istisnadir.
geçen yıl boyum 160 idi. 3 santim uzamışım yani 20 yaşında.
21 yasdan sonra gotunu yırtsan da doğal yollarla 5 cm uzayamazsın. Kafan guzel heralde senin. Millet gerçeği anlatıyor hayır diyor halen uzarım diyon mk. Kızlar 20 den sonra uzamaz. Bu neyin kafası ka?
lisedeki sağlık kitabında 25 yaş diyordu.
Ee işte 1 cm veya en çok 2 uzarsın ki ben normalde 22 diye biliyorum hatta 21-22 diye biliyorum. En fazla 2 cm
bilmiyorum da. 1.68-1.70 civarı olayım başka bir şey istemiyorum.
İşte ben de sana olamazsın diyorum olay zaten senin bu boya gelme ihtimalinin olmaması kızım. Kıt mısın allasen?
Cevap
16Cevap
benim anne tarafı af edersin zürafa gibi akrabalar 1.85 falan bana gelince su cekiliyor boy 1.73
yaşın kaç?
18 yas ta uzamaz benim yasıma kadar 18 e kadar ne uzarsa uzmasa artık yapcak bisey yok zürafa gibi oldun zamanda pek hani 1 faydası yok kısa veya kücük olmanın
daha 6-7 yılın var uzamam için. 180-185 olabilirsin.
Bayanların boyu öyle olur zaten bakımlı gizemli ve çekici bir kadınsan boya ihtiyacın yokki gayet iyi bence=)
boy uzaması 20 ye kadardır 20 dan sonra taş çatlasa 2-3 cm uzar. Yani 165 olursan şükret :)
şöyle bir 1.68 olayım 4 yıl içinde, başka bir şey istemem :)
ne var bu 1.68 de :D topuklu giy sende :D ama bnden demesi zor ihtimal. Süte dayan hergün en az 250 ml iç :)
o zaman 1.68-1.70 olur muyum?
1.75 olursun :D ya sana diyorum ki anca 2-3 santim sütle belki 5 olur belli olmaz senin vucüduna bağlı belki hiç uzamcak uzayan hormonlar artık çalışmıyodur
ama 18 yaşında 1.70 olup 25 yaşında 1.78 olan tanıdıklarım var.
Bünye meselesi diyorum ya işte. Bak süt kemiklere güç verir uzamasını sağlar. O yüzden içmeni söledim. Ben lise 1 de 1.85 dim lise 3 sonunda 198 oldum. sonraki 6-7 senede anca 201 oldu yani. Kızlarda belki farklıdır 22 yaş son olabilir ama süt şart uygula zararı yok sonuçta :)
süt zaten içiyorum günde yarım litre.
tamam o zaman başka bişeye gerek yok :)
güzel. umarım olurum 1.70
Kızlar erkeklere göre ergenlik dönemine daha erken yaşlarda girdikleri için boy uzaması 24-25 yaşlarına kadar sürmez maalesef :) erkeklerde bile 20'dir yani kızlarda maksimum 17-18'e kadar sürer
bir yıl önce boyum 160 tı ama
nerden biliyosun?
18 yaşında 1.70 olup 25 yaşında 1.78 olan tanıdıklarım da var.
ben rastladım işte. genetik olsa gerek.
Pek uzacağını sanmıyorum ama Basketbol, Voleybol ve plates yaparsan azda olsa uzarsın
uzamazsın da uzayıp ne yapacaksın bacım. boyda keramet olsa deve... neyse şimdi kendime laf sokmayım :D
Yasin kemale ermiş daha uzamasını mi bekliyorsun :)
24-25 yaşına kadar uzar yazıyodu lisedi sağlık kitabında.
Yok onlara bakma 18 sen sonra uzadı mi ondan haber ver bna aksine yaşlandıkça kısalır
kitapta yanlış yazıyo diyosun yani?
20 yaşında 2-3 santim uzadım.
24 yasına geldiğinde konuşalım bunu :)
tamam o zaman 24 yşına geldiğimde bakarız ne kadar uzamış.
Hi hi beni burada bul tabi basketbol falan oynayarak az da olsa olabilir
bulurum bulmasına da 18 yaşında 1.70 olup 25 yaşında 1.78 olan tanıdıklarım da var.
Bizi de tanistrsana onlarla
ilk fırsatta tanıştırırım da ikisinin de sevgilisi var yalnız :P
Sevgili olayım diye demedim ki 😄😄 merak ettim nasıl uzadiklarini
genetiktir heralde.
uzamaz bu yaştan sonra
bence yaşın azda degil bu yaştan sora o kdr boy atman zor :( basketbol voleybol falan oyna belki faydası olur :)
bu yaştanm sonra kemik gelişmesi olmaz boşver böylede güzelsin :)
Zor uzar sanmiyorum ama beş santim daha olsa dediğin gibi iyi olurmus
4 yılın var ama daha uzamayacağını kabul etmen için.163 kız için iyi boy dertlenme ya
sorunu neden tekrarlıyorusun cevabını almadın mı?
ne yazık ki hayır.
emin misin?
bence inanmak istemediğim şeyler okumuşsundur. ya da duymak istediğin şey saçma da olsa anlamlı mı olsun?
voleybol ya da basket
Topuklu giy hemen uzarsin
4 yıl sonra uza o zaman :D:Dd
Topuklu giy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar