Arkadaşlar bundan 6 ay önce bir doktoruma gitmiştim bana bir damla önermişti gözlerim iltihaplanmıştı ve mahvolmuştu şimdi yeni bir doktora gittim onu çok övdüler işte bunları kullan dedi ama ben de korkuyorum hani yine daha kötü olurum diye kullanıp memnun kalanlar varsa uyarabilir mi ya da memnun kalmayanlar
Bazı ilaç, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinden memnun olmayan insanlar olabilir. Bu çok doğaldır. Çünkü her bedenin ihtiyacı o ürüne ve ilaca göre farklıdır. Doktor kar zarar ve hastalığa göre ilaç yazmış. Kullanıp hastalığını önleyecek mi diye kontrol etmek sana düşüyor. Bu yüzden bir başkasının fikrine göre değil doktorun önerisine göre hareket et.
2
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Damlalar hiç iyi gelmedi her doktorumun önerdiği göz damlası hep yan etki oluşturdu kullanmaya korkar oldum 😿😿 doktor değiştiriyorm anlatmama rağmen aynı şeyi yazmış
Yan etki derken ne gibi? Gözünüzde iltihaplanma var ise ona göre ilaç yazmıştır. Ha iyileştiyseniz yine de tedbir olarak doktora gittiyseniz. Durumunuzu anlatmanıza rağmen aynı ilacı yazdı ise şikayet edin. Baş hekim ile konuşadabilirsiniz.
Benim doktor 2 ufak damla yazmıştı 1 tane de krem kremi kullanmadim nasıl kullanicam bilemedim onlar iyidi de, olmazsa sen bir doktora daha mi gitsen acaba sıkıntı olmamasi lazım ama
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya bilemiyorum benim başka bir doktora gitmiştim önceden 6-7 ay önce bir tane damla yazmıştı efamolin diye o Damla beni mahvetti yani iltihap oluşturdu sonra farklı bir doktora gittim o doktor da bunu önerdi yanına da bir krem yazdı kremi kullandım ama damlaları kullanmaktan çok korkuyorum
Korkunu anliyorum tabi başka bir doktora daha istersen git o damla dolayi ile yaşadığın sikintiyi da anlat reçete kismin dan ya da eczane de hangi damlayi yazdığına bakabilirsini bu yeni verilen damlayi yazar oda göz hassas sıkıntıli umarım düzelir
En İyi Cevaplar