AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anlamam ama normal sınırlar içinde demiş sonuçta korkulacak bir şey yok yani.
Kist için gitmişsin sanırım lezyon diyor ama temiz gibi
hayır doktor kendisi istedi testi başka bir şey için gitmiştim
Sorun neydi peki senin akıntı vs mi oluyordu
cinsel ilişkide acı
Islanma problemi vs mi var acaba. Ama lezyon diyor muhtemelen kist var gibi ama emin değilim. Acı son zamanlar mi olmaya başladı ya da cinsel ilişkin başladığındsn beri var mı?
lezyon yok negatif yazıyor zaten. ıslanma problemi de yok en başından beri acı cekıyorm giriş kısmı cok acıyor zvk almıyorm
Testten önce bir yorumda bulunmadı mi hiç? Kaç yıldır cinsel hayatın var?
muayene etti işte hiçbir sıkıntı yok psikolojik olabilir dedi. daha yeni ama her sefernde acı cekiyorum
Yaş kaç sizin? Yani evet psikolojik olabilir belkide kendin denedin mi peki hiç kendinle ilgilenirken vs acı oluyor mu?
ya da bekaret öncesinde klitorist orgazma vs alıştın da şimdi farklı mı geliyor sana daha yeni başlamışsın çünkü
25 yasındayım. kendim dilatör seti ile denedim 3 numaraya kadar acı yok ama 4 numarada acıyor
Kayganlastirici ile falan denemişsindir zaten sanırım
evet
evet acıya dayansam bile zevk alamıyorum
İlk 3 numarada keyif alabiliyor muydun peki denedin mi girip çıkmayı 3 nuameya kadar
acı yok ama ondan da zevk almıyorum
bu konuda bilgili misin? doktor msuun
Peki mastürbasyon yaparken zevk alıyor musun ya da ne bileyim oral ya da zevk aldığın şeyler var mı?
Doktor değilim ama gittiğin doktor bir sorun yok demiş ya psikolojik ya da başka bir sorun var kendinle ilgili travma vs
sadece klitoris. vaginal zevk alamıyorum bi türlü.
Bekaretin gidene kadar sık klistoris mastürbasyon yapar miydin orgazm vs?
Ne kadar oldu vajinal sekse başlayalı ve çok deneyimin oldu mu?
evt ona alıskınım
hayır sadece nişanlımla oldu. en baştan anlatayım ilk deneyimimiz 2 sene önce oldu ve başarısız oldu kzlık zarm cok kalın oldugu için bi türlü bozulmuyordu, çok doktor gezdim belki olur düzelir diye tekrar tekrar denedik ama olmadı en son özele gittim 5 dakikalık bi operasyonla lazerle kızlık zarımı bozdrdm. sonra doktor artık sıkıntı yok ilişkiye girebilirsiniz dedi ama bikaç ay sonra denedik ve her denediğimde cok acı cektim
Kızlık zarının bozulmaması ile ilişkiye girilmesinin bi sorun olduğunu bilmiyordum ben. Anal falan dediniz mi hiç acaba içine giren bir şey mi zevk vermiyor sana
evt maalesef
Dediğim gibi önceden libidon yüksekti ve çok fazla klistorist orgazma alıştın zevkine vs
evet oda cok acıyor yırtık oldu 1 senedir geçmedi
Vücudunun her yeri penisi mi reddediyor sen mi reddiyorsun emin olmadım. Fiziksel bir sorun değildir herhalde boy kilo nedir senin
evet ama bu olaylar yüzünden cok düştü hatta depresyona girdim hiçbir şeyden zevk almıyorum artık psikiyatriste gidip ilaca başlasam işe yarar mı acaba
boy 160 kilo 50
Yani ilaçtan önce kendi kafanda halletmeye çalış bence tamamen psikolojik bu durum. Hiç baskı evya trip oldu mu partnerin tarafından bu yüzden
evet ilk başlarda bozulmadığı için olmustu sürekli ameliyata zorluyordu beni. kendi kafamda halledemiyorum o yuzden doktora gıtmek ıstıyorum
Yani baskı gördüğün için bu şekile dönmüş olabilir ilaç tedavisi şu olay için önermiyorum ya bu seferde hissiz olursun çünkü belki ilaçtan dolayı
bide diğer kızların normalken onlarda hiçbir sorun yokken bende neden böyle diye kafaya cok takıyorum
Sende de bi sorun yok aslında doktor da söylemiş bunu
Bi sıkıntı yok geçmiş olsun
tranfarmasyon zonu örneklenmiştir yazıyo orada ne dmeek istiyo
Vaj... na dokusu ile rahim içi dokusunun birleştiği yere denir. Örneği ordan aldığını söylüyor.
tesekkur ederim
Rica ederim
Negatif diyo iste bisey yokmus
sen kadınsın sanırım peki cinsel ilişkide hiçbir sorun olmadığı halde acının sebebi nedir bi fikrin var mı :( doktor hiçbişey yok dedi muayenede
Bilmem vajinismus olmussundur belki
Ya da adamin penisinde keratinlesme fakan vardir
Prezervatif ve kayganlastirici kullaniyo musnz
yok kendimi çekmiyorum ilişkiye giriyoz ama cok acıyor zevk almıyorm
evet yine de acıyor
o ne oluyor?
Penis basinda boynunda falan dokuda bozulma, sertlesme vardir belki tahris ediyodur
sanmıyorum çünkü kendim dilatörle denediğimde de acıyor ve zorla giriyor ilk başta
Napalm o zaman
Dilator ne la vibrator mu
Sıkıntı görünmüyor
Sorun yok gibi
Sonuç negatif işte sorun yok yani
Sonuç. Normal
Temiz