Yüzümde önce irice içi sıvı dolu kist çıkıyor sonra kendisi birkaç ayda geçse de izleri böyle kalıyor gitmiyor iz geçirebilecek bir yöntem tavsiye edebilirmisiniz.

Yüzümde önce irice içi sıvı dolu kist çıkıyor sonra kendisi birkaç ayda geçse de izleri böyle kalıyor gitmiyor iz geçirebilecek bir yöntem tavsiye edebilirmisiniz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kist ne alaka kil koku iltihabi oluyor bilmiyosan git bi cildiyeye sor. bu is bilmezlik nedir
ayrica nasi gecer biliyorum ama doktora git
Dr gittim kistik akne gibi bişey dedi ondan sordum yazdığı merhemler bir işe yaramadı
o da bi bok bilmiyomus
ne yazdi yani prospektuste ne icin kullanilir diyor
ve surekli sabah aksam kullandin mi? gecene kadar sureceksin cunku
Akneflox yazdı işe yaramadı tekrar gittim medacassol yazdı o da yaramadı maalesef
Bu arada tariflere uyarak kullandım
zaten bu akne degil ki akne kremi ise yaramaz tabi. kimler kimler doktor oluyo sasiyorum. madecassol de hafif kalir.
marka vermiyim ama eczaneye git de ki "antibiyotik ozellikli iltihap kurutucu merhem istiyorum"
Sizin önerebildiğiniz bir merhem var mı birde bu izlerden nasıl kurtulabilirim
iz olusmamasi icin patlatmaman gerek. kendi kendine bir veya iki haftada kuruyup sonecekler. sabah aksam sureceksin. duzenli kullandikca gececek. iste o izleri gecirmek zor. oralara da sur baktin olmuyo fito diye bi krem var belki o gecirir gecirirse ama vok da bisi bekleme.
iltihap icin de magnis kremi oneririm
Patlatmıyorum kendisi yara izi gibi kalıyor maalesef 1.5 senedir böyle maalesef , dermatiksi krem denemiştimmbirde fito deneyeyim bakalım
kalir tabi kendi kendine patlasa da kalir. iltihap kurutucu kullancaksin yazdim iste gecirir o iltihabi izi de azaltir
sekerin yuksek mi diyabet misin
Yok değilim ama yüzüm çok yağlı sanki birde bazı yediklwrim yapıyor diye düşünüyorum
iyilesirlerse yuz keseleri var el kadar onlardan al oyle keseyle temizlen temiz tut ve kil koklerini hava aldirmalisin hadi eyw yaz yaz yoruldum.
Çok teşekkür ederim sitede sizin gibilerin sayısı çoğalması dileğiyle 🙏