son günlerde sol kolumda damarlarım ağrıyor damar ağrısı olduğunu hissedebiliyorum, ayrıca beynimde ip çekiliyor sanki başım yanıyor bir anda mememde bi yerde iğne batması oluyor genelde sol tarafta tabi daha 2 ay önce ekg ve kalp ultrasonu çekildim temiz çıktı tahlillerim de kan tahlilim temiz ama damar tıkanması bunlar ile belli olmaz yaşım 26 doktorlar bakmıyor mu anlamadım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erken yaşta damar tıkanması için obez olmak gerek diye biliyom boy kilo ne sende
158, 46 kg
aneroksiya var sende desene bence sorunun kaynağı bu
Ya çok garip şeyler olıyo bi anda vücudumun bi yerinde sanki biri cımbık atıyo başım aniden yanıyor kolumda damarlarım ağrıyo anlamadım cok korkuyorum zaten
yemek yemeyi sevmiyor musun? az beslemiyorsun diye bence bunlar
Yiyemiyorum ki sürekli ağrım var
ailen ne diyor peki bu yaşananlara bi de kaç yaşındasın
Uzun olacak ama az anlatayım ben coviddenpanik atak oldjm dışarı çıkamadım hastanede bayıldım sürekli her gece kalp krizi diye hastanede durdum kustum memede ağrı yaşadım neyse her sene kontrole başladım boynumda 2 küçük fıtık memede fibrokist midede ozafajit varmış
Zaman geçtikçe ben dışarı çıktım belki ama hep eve kolarakngirrim ölecem bayılcam falan diye sürekli hep sol kolım ağrıyor 4 senedir sol tarafım yani
yok uzun değil teşekkür ederim anlattığın için. peki tüm bunlardan sonra bir psikolok ile konuştun mu? çok geçmiş olsun bu arada
Ağrılarım azaldı derken bu ay baş ağrısı eklendi hayatımda yaşamadığım baş ağrısını yaşıyorum şı an vucudumda elektriklenmeler kolumun ağrısı bitti damarlarım ağrıyo ve cok garip bişey daha cok eskiden babamda aynı bu şekilde hastaymış her geve kalp krizi geçiriyorum diye ama o onu yendi ama benim ağrılarım bitmiyor
Neyim var anlamıyorum lanser olduğumu düşünüyordum şu an damarlarım ağrısı ve vucudumda elektriklenme baş ağrısı damarlarım tıkalı düşünüyorum yaşım 26 bu arada cok sigara içiyordum bıraktım 1/2 ay oldu
anladim peki hic psikolog ile konustun mu bunlari
Evet ben ilaçta kullandım ama o ilaçlar beni nerdeyse 4 senedir içiyorum canım etti hiçbi etkisi yok kilo harici
peki sosyal hayatin nasil arkadaslarin falan var mi evli misin okul is hayati vs
Evliyim ama kimse ile oturmak istemiyorum çünkü takılıyorum bi anda her yerimde ayrı oluyor evde de aynıyım ne olacak bilmiyorum
anladim. ev hanımımısın peki? esin ne diyor bide bu olanlara:
Yok calisitoeum işte de aynıyım herkes beni hastalık olarak görüyor
öyle diyenler halt etmiş peki eşinle hiç konuştun mu bunları
Konuşuyoruz o da üzülüyor maddindurumbu kadar el veriyoe cunku
anladım abla bence geçecek bunlar.. senin içinden ne yapmak geliyor seni ne mutlu eder örneğin
o yaşta damarlar tıkanmaz rahat ol