ve vucudumu sevıyorum sen sevmezmısın kendınle barışılk olmayı ama başkası dık dık bakınca objeleştırılmek kotu yanı ve ıstedıgın gıbı gıyıncede o gozuyle bakılması var toplumda
95 ve daha 20 yaşındayım ve bak fızıgım guzel ama bır ortamda çok tacıze maruz kalıyorum yanı gozle rahatsız oluyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Knk gorerek yorum yapmak lazim simdi boyle anlatiyon da herkeste de bir durmaz. Kilon giyimin kusamin durusun vs bunlar da onem tasiyor o yuzden simdi gormeden etmeden bir sey demek de yanlis olur sanki ama genetiklik de olabilir ailende annende de buyukse vs.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bence genetik
evet oyle
O kadar da takma organ sonuçta çokta önemi yok ama aynıya bakınca rahatsız oluyorsan ameliyat ile düzelttirebilirsin
Bence kimi kızlar imreniyordur. Ayrıca fazla büyükse küçültme ameliyatı yaptır bence
yok genel olrak fızıgım falan sevıyor herkes bende sevıyorum yalan yok ama bır ortama gırınce hele erkekler dıkdık bakıyorlar sınır oluyorum
Erkeklerin çoğu abaza maalesef. Bakışlardan rahatsız oluyorsan mecbur ortamlarda çok takılma. Yoksa istemediğin şeyleri yaşaman kaçınılmaz olur
ama benım sucum yok kı bunda ben arkadaslarımla mesala takılıyorum malasef bır metrobuste bıle yıyecek gıbı bakıyorlar nefret edıyorum
Kadın olmakta zor haklısın suçun yok. Sapıklar her yerde. Başa gelen çekilir
ve vucudumu sevıyorum sen sevmezmısın kendınle barışılk olmayı ama başkası dık dık bakınca objeleştırılmek kotu yanı ve ıstedıgın gıbı gıyıncede o gozuyle bakılması var toplumda
Haklısın ama belki de çok açık giyiniyorsundur ondan olabilir. Tek çare göğsünü belli etmeyecek bir elbise giymek bence.
Meme küçültme ameliyatı düşünürsen beni bul. Biz de kazanalım djjdjd
sen alaka hocam
Meme küçültme, dikleştirme, protez, rino, karın germe... Bu işi yapıyorum çünkü 😂
yok be o kadar degıl djjdjd belkı ılerde
Sırtın ağrımaya başlayınca, paran da olunca tabi jsjs
sırttım daha agrımıyor hocam jfjfjfjfj
Umarım ağrımaz hiç ☺️
Asiri derecede sarkik ne demek asko simdi buyuk dusundugun icin gozune asiri geliyordur takma fazla kafana ne kadar olabilir ki
95 ve daha 20 yaşındayım ve bak fızıgım guzel ama bır ortamda çok tacıze maruz kalıyorum yanı gozle rahatsız oluyorum
Knk gorerek yorum yapmak lazim simdi boyle anlatiyon da herkeste de bir durmaz. Kilon giyimin kusamin durusun vs bunlar da onem tasiyor o yuzden simdi gormeden etmeden bir sey demek de yanlis olur sanki ama genetiklik de olabilir ailende annende de buyukse vs.
yok çok goze batmıyorda gıyım de genelde ıltıfat alıyorum abazlar cok ona sırnırım bozuldu
Merak ettim simdi knk biraz da kiskanmis olabilirim ksdfjjskdf
jdjdjdjjd
goremiyoz mu cok mu gizli djfshfjsd
hıhı
off hdsjfdhsjf
meme memedir boş ver çok kötü hissediyorsan yaptırırsın
Baks yaptin mı hiç evde
o nedır
Burdan soylemesem
Yaşın kaç ki sarktı hemen
21
Sudyen kullanmadın mı nasıl sarkıtmayı basardın
kullandım be sızde djjdjdjd ama fazla buyuk ondan ve zayıftım ve ona gore sanırım ondan
Kaç beden göğüslerin peki
95
Kocamanmış moralim bozuldu sarkık olmasına 😅
neden
Toplu durması iyi olurdu uçları kalem gibi birde tenin beyazsa 🥹
Acilen tuzu azalt ve sınav çekmeye başla
Sevmeyi dene olduğu gibi
Çok seksi olmalılar
Merak ettim ne kadar kotu olabilir bu yasta
21 kotu degıl ama dıkkat cekıyor rahatsız oluyorum
Emzirmen lazım düzelir
ne kadar büyük ki